2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 24 پست
قرص لاغری قیمت مناسب تر و داخلی با عوارض کمتر بهت ردوکسا پیشنهاد میکنم قیمت حدود ۲۵۰تا۳۰۰تومناشتهات ...

والا متخصص رفتم رژیم دادن بهم 

شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه استپ وزنی دارم باشگاه میرم غذاهم کم میخورم اما وزنم ثابته

دکتر رفتی؟

مامانمو ی ماه‌پیش بردم دکتر برنامه غذایی اینا داد با حداقل ورزش یک ساعت پیادروی سریع روزانه

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
دکتر رفتی؟مامانمو ی ماه‌پیش بردم دکتر برنامه غذایی اینا داد با حداقل ورزش یک ساعت پیادروی سریع روزان ...

اره دکتر رفتم البته خیلی وقت نیست 

حدودا دوهفته هست رژیم رو شروع کردم احساس میکردم بهم قرص هم معرفی کنه اما نکرد

والا متخصص رفتم رژیم دادن بهم شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟

۳برنامه بهت پیشنهاد میدم 

اول✅️ برنامه غذایی (مصرف پروتیین ،نان حتما جو یا تست پروتئینی ،ماهی ،سینه مرغ ،بروکلی ،تخم مرغ ابپز ،کره بادام زمینی،میگو ،یک وعده هم گوشت آبپز ،عدس)این غذاها رو وعده صبحانه ناهار شام مصرف کن چرخشی

نوشیدنی ها:چای سبز ،قهوه

دوم✅️ برنامه ورزشی،میتونی اپلیکیشن نصب کنی نسبت به قد و وزنت بهت ورزش با وزن بدن بده 

سوم✅️ مکمل ها :زینک ،امگا۳،الکارنیتین ،کروم ،ویتامین سی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اره دکتر رفتم البته خیلی وقت نیست حدودا دوهفته هست رژیم رو شروع کردم احساس میکردم بهم قرص هم معرفی ک ...

ب مامانم قرص داد..

قبل و بعد غذا

با قرص های ویتامین دی و آهن ایناا

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
سلام عزیزم شما از کجا گرفتید؟ اینکه چه طوری مصرف کردی بسته یک و دو؟

از یه پیج اینستا که داروهای اصل میاره

وزن کم کردم اما بخاطر عولرضش نتونستم ادامه بدم قطع کردم بعد یهفته اشتها وبعد یکماه وزنم مجدد برگشت

میخام امپول اسپارتینا رو تست کنم .

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
از یه پیج اینستا که داروهای اصل میاره وزن کم کردم اما بخاطر عولرضش نتونستم ادامه بدم قطع کردم بعد یه ...

سلام عزیزم ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی من فعلا که خودم دارم همین قرص پشن فروت میخورم البته الان که روزه میگیرم کامل قطع کردم و منظمم نمیخورم چون حس میکنم به انرژی که بهم میده اعتیاد پیدا میکنم در واقع نمیخام درگیر این بشم که خب امروز چون قرص نخوردم انرژی ورزش و کارای خونم ندارم برای همین بعضی روزا میخورم بعضی روزا نه همچنان نظرم اینه هیچ قرصی از لحاظ تاثیر گذاری توی لآعری به پای تینوئید اصل المان نمیرسه که اونم چهار ساله به طور کامل تولیدش توی المان متوقف شده و نمونه های موجود چینی و...

در مورد امپولی که گفتی خیلی عالیه چون یکی از نزدیکانم زده و بیست کیلو کم کرده عوارض نداشته براش ولی بازم شما تحقیق کن