2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تاپیک قبلیم دلیل قهرم هست در واقع قهر نکردم خودشون بیرونم کردن حالا هم میگن خودت رفتی باید برگردی ...

الان تاپیک هاتو خوندم عزیزم تو اون دوسال متوجه نشدی همسرت دوست داره یانه 🥺خیلی سخته زندگیت اونجور ک فهمیپم

خدایا شکرت🫠

الان تاپیک هاتو خوندم عزیزم تو اون دوسال متوجه نشدی همسرت دوست داره یانه 🥺خیلی سخته زندگیت اونجور ک ...

تو این ۸ ماه روزایی که دعوا نمی‌کردیم خوب بود مهربون بود با دلم راه میومد ولی نمی‌دونم دوسم داشت یا نه چون هربار دعوامون میشد می‌گفت دیگه تمومه برو طلاقتو بگیر

تو این ۸ ماه روزایی که دعوا نمی‌کردیم خوب بود مهربون بود با دلم راه میومد ولی نمی‌دونم دوسم داشت یا ...

اخه تو دعوا همش نباید اسم طلاق اورد مگه الکیه زندگی بنظرم منطقی باهاش صحبت کن همه نیازات و مشکل هارو بگو ببین اگه کنار نمیاد تا بچه دار نشذین جدا شین بهتره بخدا دوباره میتونی ازدواج کنی ازدواج با ادم اشتباهی زندگی باهاش ادمو نابود میکنه

خدایا شکرت🫠

اخه تو دعوا همش نباید اسم طلاق اورد مگه الکیه زندگی بنظرم منطقی باهاش صحبت کن همه نیازات و مشکل هارو ...

حرف زدم باهاش قبول نمیکنه میگه اگه تو نمیومدی دعوا رو شروع نمیکردی خانواده من چیزی نمیگفتن الآنم میگم خونه بگیر تا بیام میگه یا برگرد خونه قبلی یا نمیخاد بیای

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز