یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم چرا زندگیتو ول کردی وقتی دلت باهاشه بنظر من وقتی باید قهرکنی که بدونی اون زندگی تموم شده برنمیگردی
فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
تو این ۸ ماه روزایی که دعوا نمیکردیم خوب بود مهربون بود با دلم راه میومد ولی نمیدونم دوسم داشت یا نه چون هربار دعوامون میشد میگفت دیگه تمومه برو طلاقتو بگیر
تو این ۸ ماه روزایی که دعوا نمیکردیم خوب بود مهربون بود با دلم راه میومد ولی نمیدونم دوسم داشت یا ...
اخه تو دعوا همش نباید اسم طلاق اورد مگه الکیه زندگی بنظرم منطقی باهاش صحبت کن همه نیازات و مشکل هارو بگو ببین اگه کنار نمیاد تا بچه دار نشذین جدا شین بهتره بخدا دوباره میتونی ازدواج کنی ازدواج با ادم اشتباهی زندگی باهاش ادمو نابود میکنه
فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه تو دعوا همش نباید اسم طلاق اورد مگه الکیه زندگی بنظرم منطقی باهاش صحبت کن همه نیازات و مشکل هارو ...
حرف زدم باهاش قبول نمیکنه میگه اگه تو نمیومدی دعوا رو شروع نمیکردی خانواده من چیزی نمیگفتن الآنم میگم خونه بگیر تا بیام میگه یا برگرد خونه قبلی یا نمیخاد بیای