2777
2789
عنوان

کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست

خب اینکه کارمای خوبی بود 😂 من توقع داشتم مث کلید اسرهر چلاقی چیزی شه😂

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزار بزنه خدا میبینه و جواب میده

مرسی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خب اینکه کارمای خوبی بود 😂 من توقع داشتم مث کلید اسرهر چلاقی چیزی شه😂

آخه ماشین کمتر از پارس براشون خیلیییییی اول داره الآنم شب تا شب غصه ی پراید دامادشو میخوره 

بگو زن دایی جون بمن گفتی زن یه آدم بی پولی شدی خودت چرا دخترت به یه بی پول دادی اینم پراید داره ک بگ ...

باهاش قطع رابطه کردم خیلی وقته اگر در ارتباط بودم که میشستم میزاشتمش کنار 

اگه چیزیه که بدون اعتقاد جواب نمیده پس به چه دردی میخوره؟ شاید فقط یه توهم ذهنیه اتفاقات خوب و بد هم ...

هر کسی ب یه چیزی اعقاد داره من خدم همیشه صبح ب صدای باران گوش میدم همیشه هم اوکیم اینم اینجوریه اگ فک کنی یه چیزی میشه و شده خدا خدش جوابشو میده نیاز نی چشت مدام دنبال خراب کردن طرف باشی ادم حالش با اتفاق های کوچیک هم گرفته میشه ولی بروز نمیده

خواهر شوهرم خیلی اذیتم میکرد گفتم الهی درد بی درمون بگیره تا چهار سال یه مریضی گرفت که علتش معلوم نب ...

من از نفرین خیلی میترسم ولی خوب دلی که بشکنه صداش تا عرش میرسه و دعا و نفرینش خیلی گیرا هست 

حتما شماهم خیلی دلتون شکسته بوده

بنظرم برو از دل اون طرفی که اذیتش کردی در بیار

من کار بدی نکردم در کل پرسیدم الان چندساله همش مریضم هی اتفاق بد برام میفته هرچی فکرمیکنم کسی رو اذیت نکردم پس چرا همش درگیرم الانم کلی گریه کردم به خدا گفتم اخه تاوان کدوم کارمو دارم پس میدم ک خودم خبرندارم

من کار بدی نکردم در کل پرسیدم الان چندساله همش مریضم هی اتفاق بد برام میفته هرچی فکرمیکنم کسی رو اذی ...

نه عزیزم اینکه حالت خوب نیست دلیل بر بد بودند نیست 

یا دلیل بر این نیست که حتما به کسی بدی کردی 

شاید امتحان خدا هست که ببینه ازش ناامید میشی یا نه 

یه مدت شکر گزاری کن خوب خوب خوب میشی 

نه عزیزم اینکه حالت خوب نیست دلیل بر بد بودند نیست یا دلیل بر این نیست که حتما به کسی بدی کردی شاید ...

اخه تا چقدر یه ادم توان داره ک امتحان پس بده امتحان دادنم حدی داره  بخاطر مامانم نبود خودمو خلاص میکردم از بس فکر بد کردم داره مغزم میترکه