2777
2789
عنوان

کارما

538 بازدید | 42 پست

بیاین از کارما هایی که براتون اتفاق افتاده یا برای اطرافیانتون اتفاق افتاده بگین

خودم خیلی چیزا برام اتفاق افتاده که این یکی جدیدترینشه

اختلاف سنی منو و دختر داییم 20 روزه 

همیشه باهم خوب بودیم مثل دوتا خواهر 

تا اینکه زنداییم و داییم دیدن من دارم پیشرفت میکنم ،و همیشه هر چیزی می‌خریدم یا هرکاری میکردم منو تحقیر میکردن و... 

اینا بماند

دوسال پیش نامزد کردم دختر داییم هنوز مجرد بود 

توی یه مراسمی بودیم 

زنداییم بهم گفت نامزدت ماشین داره گفتم آره 

گفت چی 

گفتم پراید 

گفت پراید؟😳😏

پرایدم شد ماشین ، پس زن یه آدم بی پول شدی😍

هیچی نگفتم 

دختر داییم تازگیا نامزد کرده و نامزدش پراید داره 🙃

پراید ماشین بدی نیست ولی یشالا خدا بهشون بهترین ماشین و خونه و زندگی رو بده ولی زمین گرده

پرايدم گرونه والا 😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من طلاق گرفتم  و یه بجه دارم 

ـــ دختر خالم دوران نامزدیش از شوهرش کتک خورد  

خالم گفته بود همین الان جدا بشو 

مثل من 😐😐😐 با بچه جدا نشی/

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه بار ت جمع دوستانه بودیم همسر یه دوستمون با زنای دیه بود اون خانومه بش گف ادم باید همیشه خدشو خشگل کنه پیش شوهرش فلان خلاصه خیلی ناراحت شد بعد یه سال شوهر خدشو با یه زن دیه گرف...

بدترین چیزی که من برام توی ذهنم هست

من بچه خیلی دوس داشتم چندین سال پیش یه پسری رو بخاطر اینکه گفت من 10 سال بعد ازدواج میخوام بچه دار بشم رد کردم خواستگارم بود

حالا من متوجه شدم شاید هیچوقت مادر نشم بخاطر اینکه کیست دارم باید زودتر ازینا ازدواج میکردم تا الان

حس میکنم آهش منو گرفته

من زن بابا دارم. ۹ سالم بود که اومد خیلی کثافت بود و هست.هر روز صب میومو میگفت بابات امشب گفته درد و بلات بخوره تو سر دخترام و تو رو دوس دارم تا اونا و  هر کاری ازمون میکشید. به مادرم انگ بی آبرویی میزد. الان دوتا بچه هاش محل سگ هم بهش نمیزارن خودش خونریزی مغزی کرد و عمل شد و متاسفانه زنده موند ولی خنگ شده. و بابام ازش متنفره ولی هنوز مونده باید زجرکش شه  

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
کی باشه تاوان بده ببین کی گفتم

کلن پشت سرمون حرف میزنه 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بدترین چیزی که من برام توی ذهنم هستمن بچه خیلی دوس داشتم چندین سال پیش یه پسری رو بخاطر اینکه گفت من ...

شاید

ولی شماهم لذت مادرشدن رو میچشی 😍

یه نی نی صحیح و سالم رو بغل میگیری 

مطمئنم مادر میشی چون اطرافم دیدم کسایی که با کیست داشتن یا تنبلی تخمدان و درمان شدن و صاحب بچه شدن