2777
2789
عنوان

مادر شوهر رو دعوت کردن واجبه

738 بازدید | 54 پست

بچه ها  بعد  یک سال عروسی باید حتما مادر شوهر اینارو دعوت کنی؟ واجبه    جاری و خواهر شوهر اینارم اگه مادر شوهرم بگم باید باشن نباشن خون و خون ریزی نیشه 😭😭 اعصابم خورد میشه نمیدونم خودمو بزنم به کوچه علی چب آخه خونواده خودمو یه سری دعوت کردم 

اونا تورو پاگشا کردن؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی فوق العاد آدمای خاله زنکی هستن میان تو خونت تمام نواحی خونتو فضولی میکنن

اگه پاگشا کردن توام دعوت کن

یه روزه عب نداره 

منو کسی پاگشا نکرد منم کسی مهمونی ندادم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یساله عروسی کردی دعوتشون نکردی الانم ناراحتی؟بابا چرا همچیو سخت میکنین فوقش ی شب میان میرن دیگ خانواده شوهرتن واقعا زشته عزیزم منم الان ۱سال و ۲ماهه عروسی کردم ۶بار دعوتشون کردم از مادرشوهر و جاریام تااا خانواده خودمو مگه چیه؟خب خانواده ها  باید بیان دیگه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
خب یه مهمونی بده چیه مگه

بعدش حرف و حدیث زیاد میزنن تازه پسرش و دومادش هم یه شب هستن به شب نیستن اگه مثلا یکی شون نباشن حق ندارم بگم بیان اینقدر بیشعورن انگار میان بازرسی خونه