2777
2789
عنوان

اونایی که مچ همسرشون رو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 98 پست

همسایه ما تو بارداری رفته بود خونه مادرش اینا. بعد یدفه خواهرش میاد از خونه شون یه چی برداره ببره در رو باز میکنه میبینه دامادشون با یه زنه رو هم بودن زنگ میزنه باباش میاد یه دعوایی شد اون روز که نگو.خاک برسرش کنن یه ماه نتونست نبود زنش رو کنترل کنه .شعور نداره بخاطر توله این زن به این روز افتاده که رفته اونجا استراحت کنه  

اگه واقعا میخوای ازش جدا بشی مچش بگیر و بهش بفهمون که میدونی اگه نمیخوای طلاق بگیری به روی خودت نیار ...

اخه نمی تونم با این موضوع کنار بیام که من به روی خودم نیارم و اون بع خوشیاش برسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی شرایط جدا شدن داری؟

دوتا بچه دارم دلم به حالشون می سوزه اما می تونم ادبش کنم تا دیگه غلط نکنه از روز اول زندگیمون همش مشکوک بود دلم یک زندگی آروم میخاد آخه چقدر باید استرس داشته باشم

بهتره سیمکارتش روبگیری وبزاری گوشیت ویه سیمکارت دیگه بزاری براشتهدیدش کن به شکایتچون عجیب مردزن دارم ...

واسه چی زن رو تیکه تیکه کنن  خب اون نره خر چیز خورش میکردن میکشتن یا با ماشین میزدن بهش مثل سگ میمیرد

یکماه پیش این موقع ها با خانومی حرف می زد میخام شماره اون زن رو بفهمم اما چطور نمی دونم

برو قسمت خدمات همراه اول گزینه ریز مکالمات کامل رو بزن

شماره طرف و اینکه چقدر مکالمه داشته رو برات میاره

بمون سر زندگیت

خیلی سخته بقران .به من هیج حسی نداره .دوبار مچشو گرفتم قهر کردم مثل خر زار می زد و افتاد رو دست پام الان که برگشتم باز با دختر عموش صحبت می کرده الان که بهش میگم میگه برو جدا شو 

برو قسمت خدمات همراه اول گزینه ریز مکالمات کامل رو بزنشماره طرف و اینکه چقدر مکالمه داشته رو برات می ...

رفتم شانس من  ۱۲ مرداد که صحبت کرده رو ساعت ۷ غروب اون تماس نبود .به نظرتون پاکش نکرده ،؟