2777
2789
عنوان

اونایی که مچ همسرشون رو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 98 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم .متاسفانه خیانت به یک زن بدترین نوع مجازات میتونه باشه .شده علامت سوال برام اون زن کی هس ...

خودت زنی ومیدونی اولا زن بلاس الهی هیچ خونه ای بی بلانباشه

دوما زن خیلی کارامیتونه بکنه وقدرت زن ازمردبیشتره(قدرت ب زور وبازونیس)توسط دعاهرکاری میتونه بکنه

۳-میخی کاری کنی بکن ولی نزاربفهمه تو روش اصلا بروی خودت نیار نزار روش تو روت بازبشه

۴-نهایت خاستی کاری کنی یکی زوپیش کن یکی ک قابل اعتمادوشوهرت ازش حساب میبره پیش کن صحبت کنه 

۵-بخشش⚘️قصدنصیحت نداشته وندارم و-این نظرمنه ولی خودت میدونی ومیشناسی وزندگی کردی هرجورصلاح‌میدونی با الویت قراردادن خدا انجام بده

۶-ان شالله موفق باشی

چطور با دعا تغییرش بدم میشه برام توضیح بدید؟

ببین من دعا روب هیچ عنوان پیشنهادنمیدم اره توسط دعاخیلی کارامیشه کرد ولی آخرعاقبت نداره چون میگن خداروفراموش کردی وتوکل کردی ب دعا پس خداهم فراموشت میکنحالا بازم اگ میخی بادعاکاری کنی بگوتابت توضیح بدم

[QUOTE=352248434]ببین من دعا روب هیچ عنوان پیشنهادنمیدم اره توسط دعاخیلی کارامیشه کرد ولی آخرعاقبت نداره چون میگن خدا منم اعتقادی ندارم اما بعضی ها رو می بینم عجیب دهن شوهر شون رو بستن همه میگن اینا رو با دعا این شکلی کردن .راستشو بخوای میگم یک دعا محبت بگیرم شاید بیشتر جذبم بشه هیچ اطلاعی هم از اینجور کارها ندارم 

[QUOTE=352248434]ببین من دعا روب هیچ عنوان پیشنهادنمیدم اره توسط دعاخیلی کارامیشه کرد ولی آخرعاقبت ن ...

دعا دعاس دگه محبت یاغیرمحبت نداره

ولی دعا کار هرکسی نیس بده خیلیا ازاین طریق  قصدشون پول ب جیب زدنه بایدتحقیق کنی ببینی ک دعامیده واعتبارچن ساله داره ازهمون بگیری وهردعایی بخای میده شمابش میگی مثلا شوهرم رفته بایکی دگه یاهرکاردگه هنتو داری تعریف میکنی اونم دعاشواماده میکنه یاهمون موقع یامیگه فردایاپسفردابیابگیر

ولی تاتحقیق نکردی دعانگیری ازطرف