2777
2789
عنوان

کاچی

354 بازدید | 11 پست

شما کاچی چه جوری درست میکنید؟راحته؟

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

من این مدل درست میکنم نمیدونم بقیه چطوری درست میکنن خوبم میشه

اب گندم رو با روغن یا کره خوب تف میدم بهش دارچین و زرچوبه و هل و اینا میزنم بعد اب در حال جوش مثداری روش میریزم خوب بهم میزنم اهرم بهش زعفران و شکر و یکم گلاب میزنم میزام خوب دم بکشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا درست نکردم.میخواستم الان درس کنم گفتم شاید سخت باشه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

ما با آرد درست نمیکنیم روغن زرد محلی میذاریم داغشه بعد بهش زردچوبه و چهارزیره میزنیم بعدم یه کوچولو تفت خورد یه لیوان اب و یه تیکه نبات میریزیم میذاریم یه بیست دقه ای باشعله کم بپزه تاابش تقریبا خشک بشه و به روغن بیاد وای من خیلی دوست دارم

محتاجم به دعا

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1441466/كيا-تو-برنامه-سرآشپز-پاپيون-عضو-هستنمنو-ميشناسينعكس?postId=46560144

ب اين تاپيك سر بزن و بعدش برو تو سرآشپز پاپيون عضو شو.

عاليههههه

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

مرسی ازهمگی

سلام 

آردو بو میدم 

بعد روغن محلی یا هر روغنی که درای بریز یه کم تا آرد یکم تفت بخوره

بعد دولیوان آب میریزم بجوشه به غلظت مناسب ه رسید زعفرون دم کرده و هل دم کرده و دارچین میریزم 

ما زردچوبه نمیزنیم 

اگه برای زا,یو باشه داروی خاصی هست ترکیبیه,از عطاری میگیریم توش میریزیم

خانمها ابتدا ارد رو یه کوچولو تفت میدیم

روغن حیوانی رو بهش اضافه میکنیم

هم میزنیم تا خامی آرد گرفته شه

تو یه ظرف آب رو جوش میاریم بهش نبات یا شکر و زعفرون رو اضافه میکنیم

بعد از اینکه اردمون تفت خورد آب رو اضافه میکنیم و یه کوچولو هم میزنیم

اولش خیلی شله

نترس

یه دم کنی بذار و زیرش رو کم کم کن

وقتی جا افتاد و به غلظت مورد نظر رسید روش ادویه کاچی بریز

نسبت موادش هم اینطوره

آرد یک پیمانه

شکر دوپیمانه که من کمتر میریزم

آب سه پیمانه

☺☺☺☺☺☺☺☺

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش