2777
2789
عنوان

مامانم اجازه داد ابروهام و بردارم 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 63 پست
چه خونواده های اپن مایند و امروزی ای دارین خداوکیلی خوشبحالتون من ۱۵ سالگی با عرررررر زدن اجازه گرفت ...

نه بخدا ما خیلی مذهبی هستیم چیزای زیادی سخت میگیرن اما این و  اصلا خانوادم به روم نمیارن اینجور چیزارو ابروهم اجازه گرفتم احترام گذاشتم وگرنه بر میداشتمم کاری نداشتن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه خونواده های اپن مایند و امروزی ای دارین خداوکیلی خوشبحالتون من ۱۵ سالگی با عرررررر زدن اجازه گرفت ...

دختر من 11 سالشه خودم براش سیبیلاشو برمیدارم 😁😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خب با احترام ازش اجازه بگیر به بابات که نگو باباها متوجه نمیشن به مامانت بگو اجازه بگیر

زیرشو خیلی وقته شروع کردم ولی مامانم همجنان مخالفه برداشتن کامل ابروهامه میگه حالت دخترونتو از دست میدی

خیلی زوده ها از الان با لند و موچین و تیغ پوستتو داغون نکن حیفه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
۱۵😏این چه حرفیه میزنی ابرو که پشم نیست احترام گذاشتم اجازه گرفتم چون باهاش رفیقم خاستم با اجازه خود ...

عزیزم منظوری نداشتم و اولش فکر کردم حداقل بالای ۱۸ ای اتفاقا خوب کاری کردی احترام گذاشتی

ببخشید اگه منظورم رو بد متوجه شدی❤️❤️

نه بخدا ما خیلی مذهبی هستیم چیزای زیادی سخت میگیرن اما این و اصلا خانوادم به روم نمیارن اینجور چیزا ...

چی بگم والا؟🤷‍♀️من اگه بدون اجازه شون همچین کاری کنم نامه قتل خودم و امضا کردم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️