2777
2789
عنوان

مامانم اجازه داد ابروهام و بردارم 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 63 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا شوخی کردم سیبیل ک نه ولی ابرو دوس دارم یه تغییراتی انجام بدم ( فقط زیرشو تمیز میکنم) ولی مام ...

مامان من هم گیر میده البته نه به ابرو (به رنگ کردن موهام و اینا)

ولی من انقدر مغزشو میخورم که اخرش باهم به تفاهم میرسیم😂😂

مامان من هم گیر میده البته نه به ابرو (به رنگ کردن موهام و اینا)ولی من انقدر مغزشو میخورم که اخرش با ...

من موهامم رنگ کرده بودم قهوه روشن گذاشته بودم همش گفتم بلوند میخوام و اینا رضایت داد اما اخرش پشیمون شدم خودم مشکی کردم دیگه بلوند نکردم 😂

خوش ب حال دختر شما و آفرین ب خودتونمن نمی‌فهمم آخه چرا انقد رو پشم حساسن؟😐

واااقعا 😑😑😑

قربونت عزیزم 

دخترم پشت لبش موهاش زیاد بود، اطرافیان هی بهش میگفتن ناراحت میشد، دلم سوخت گفتم براش بردارم راحت شه، انقدم خودش ذوق کرد😂😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم من سیبیلام و ۱۵ سالگی برداشتم هنوزم که هنوزه بابام میگه سیبیلات و باد برده؟اگه مامانمم رضایت ب ...

وای اخه باباها از کجا میفهمن 

نمیفهمن که به بابام اومدم گفتم میخوام موهام و صورتی کنم گفت نه گفتم میخوام کنم اخرش گفت من انقدر درگیرم حوصله ندارم برو هر کاری دلت میخواد بکن اخرم یادم رفت هیچ نکردم 😂😂

واااقعا 😑😑😑قربونت عزیزم دخترم پشت لبش موهاش زیاد بود، اطرافیان هی بهش میگفتن ناراحت میشد، دلم سوخ ...

فداتشم😘

آفرین ب درک و شعور شما 👏🏻اینطوری اعتماد بنفس بچه پایین میاد . من تا ۱۵ سالگی سیبیل داشتم فک کن میرفتم عروسی کرم و رژ میزدم اونا سیاه سیاه آویزون میشدن اصن یه وضعی😐🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

ایستاده تشویق تون میکنم عزیزم👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻