2777
2789
تاپیک سینی مو ببین یه تاپیک قبله اونجا اومده گفته پست اخر مجبور شدم حذفش کنم خوب شغلمه مردمو که گول ...

دیدم وا بعضی اقایون که قشنگ جولون میدن چرا به اونا گیر نمیدن

دیگه کنکوری نیستم   

دیدم وا بعضی اقایون که قشنگ جولون میدن چرا به اونا گیر نمیدن

به ما که میرسن مو از ماست بیرون.تاپیکمم خیلی جدید نبود

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ بابا یکی گفته بود مهاجرت بهتره یا کنکور این گفت کنکور منم بهش همینجوری گفتم مهاجرت که بهتره و بع ...

عزیزم شما هم که کلی حرف بد زده بودی درمورد پدرشون و ارزوی بد کرده بودین براشون دیگه چرا تاپیک میزنید؟

عزیزم شما هم که کلی حرف بد زده بودی درمورد پدرشون و ارزوی بد کرده بودین براشون دیگه چرا تاپیک میزنید ...

اگه خونده باشید اون شروع کرد درمورد خانواده حرف زدن حرفی که من زدم اصلا در حد حرف های اون نبود

اگه خونده باشید اون شروع کرد درمورد خانواده حرف زدن حرفی که من زدم اصلا در حد حرف های اون نبود

اره میدونم حرفای بدی زده قبول دارم اما کاش شان خودتون رو حفظ میکردین الانم دیر نشده بنظرم تمومش کنید تا بیشتر حرمت نشکسته

شما هم حرفای ب بهش زدی بزارش بقیه ببینن بعد نظر بدن

من هم‌ اسم تاپیک رو گفتم معلومه چی هم گفتم اصلا مشکلی ندارم چون حرف های که اون زد اصلا قابل مقایسه با من نیست 

فقط چون آزمون بهیاری دادم کلا حرف بد زد که زیر مردم رو باید تمیز کنی اون به کنار چون می خواستم از خانواده ام کلی پول نگیرم برای فیلم آموزشی کنکور برم سر کار اونم باز حرف بارم کرد من اولش با آین شروع کردم که پدرت برای دیدن نتایج کنکور حالش بد شده بس چرا میگی کنکور خوبه این حرف من باعث شد اون ادامه بده و کلی حرف بزنه انتظار نداری من ساکت باشم 

اره میدونم حرفای بدی زده قبول دارم اما کاش شان خودتون رو حفظ میکردین الانم دیر نشده بنظرم تمومش کنید ...

من تمومش کردم حتی چند پیام آخرش جواب ندادم و فقط نی نی یار رو تک کردم همین 

تاپیک دعوا کدومه برم بخونم؟ 

هر دوتا میگین اول اون یکی شروع کرده

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!