2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا نینی یار ماهارو به خاطر یه حرف مودبانه تعلیق می‌کنه ولی بعضیا چقدر بی پروا هر حرفی میزنن و انکا ...

امروزم به من تذکر تعلیقی داد سره امضام

حرصم گرفته بود بعضبا راحت چیا میگن و کاریشون ندارن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

چرا باهمچین بی خانواده‌هایی بحث میکنید؟اینا این چیزا براشون عادیه که راحت توی مجازی حرف می‌زنند 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اینا تو خانواده‌ای بی بندوباری بزرگ شدن که اینچیزا رو عادی تو سایت میگن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

امروزم به من تذکر تعلیقی داد سره امضامحرصم گرفته بود بعضبا راحت چیا میگن و کاریشون ندارن

نی نی یار اونجوریه 

بی دلیل تعلیق میکنه 

جن.گیر یهود.ی فش میداد به  همه خانوما  من جوابشو دادم منو تعلیق کرد  اون موند

دیگه کنکوری نیستم   

نی نی یار اونجوریه بی دلیل تعلیق میکنه جن.گیر یهود.ی فش میداد به همه خانوما من جوابشو دادم منو تعل ...

بی عدالتی میکنن راحت اخه جالبه امضاممم چند خط بود رفته باز کرده  کامل خونده مو رو از ماست کشیده بیرون

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
چرا باهمچین بی خانواده‌هایی بحث میکنید؟اینا این چیزا براشون عادیه که راحت توی مجازی حرف می‌زنند

خودمم اعصابم خورد بود سر ی چیزی اینم هی ریپلی می کردم منم جوابش دادم دیدم داره بدتر میشه گفتم هر چی تو بگی دیگه ریپلی نکن باز این هی داره فحش خانواده میده 

خیلی دوست دارم بدونم نی نی یار ها کارشون چیه دقیقا توی سایت هیچ کدوم توی شیفت هاشون نیستن انگار

ما حرفی بزنیم فوری اخطار میگیریم و تعلیق میشیم 

یه سری ها هر چی میخوان میگن 

امروز یکی تاپیک زده در مورد بارداری یه مرد نما کامنت گذاشته خب به شوهرت بگو بریزه توش😐

یه انتر دیگه هم ریپلای کرده توهم خیلی خوشگلی گفتم عکس پروفایلم خودم نیستم عزیزم گفتش همین حرفت نشون میده زیباترینی منم تشکر کنم گفتم مهربونترینی و فلان یه دفعه کاربریشو دیدم دیدم مرده ریپلای کرده فدات بشم نفسمی 😑

جفتشون هم گزارش زدم همچنان اکانتشون پا برجاست

خودمم اعصابم خورد بود سر ی چیزی اینم هی ریپلی می کردم منم جوابش دادم دیدم داره بدتر میشه گفتم هر چی ...

ببینید اینجا همه نوع آدمی هست....ادم هست که خانوادش ازونا هستند....فقط نی نی یار تگ کنید

والا چیزی نگفتی تو امضا من ندیدم چیزی

تاپیک سینی مو ببین یه تاپیک قبله اونجا اومده گفته پست اخر مجبور شدم حذفش کنم خوب شغلمه مردمو که گول نمیزنم و چاقو نذاشتم گردنشون

خیلی دوست دارم بدونم نی نی یار ها کارشون چیه دقیقا توی سایت هیچ کدوم توی شیفت هاشون نیستن انگار ما ح ...

یه کاربر تاپیک زده بود که مردا رو چرا میخایین بیرون کنین از سایت 

منم فکر کردم خانومه اخه زن زده بود اخر بحث فهمیدم اقاست نی نی یارم تگ کردم نیومد کلا

دیگه کنکوری نیستم