2777
2789
اره میدونم حرفای بدی زده قبول دارم اما کاش شان خودتون رو حفظ میکردین الانم دیر نشده بنظرم تمومش کنید ...

بهتره دیام ها رو می خونید کامل بخونید چون من اولای تاپیک اصلا حرف بدی نزده بودم اون شروع کرد به فحش دادن آدم که نمی تونه جوابش نده 

اونم برا تو تاپیک زده، منم رفتم دلداریش دادم که نفرین ناحق نمیگیره، نمیدونستم قضیه چیه😐 

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره دیام ها رو می خونید کامل بخونید چون من اولای تاپیک اصلا حرف بدی نزده بودم اون شروع کرد به فحش ...

اره درسته ولی الان اون خانوم تاپیکش رو قفل کرد و تموم کرد ماجرا رو ...حالا بماند که چه ارزویی کرد شما باارزوی خوب برای ایشون  تاپیکتون رو قفل کنید و نشون بدین حدتون خیلی بالاتر از اینحرفاس

اونم برا تو تاپیک زده، منم رفتم دلداریش دادم که نفرین ناحق نمیگیره، نمیدونستم قضیه چیه😐

😂😂دید من زدم رفت زد برو بخون من تنها دو تا سه تا دیام بد نوشتم که خودم پشیمون شدم آخرش دیگه بحث رو‌ نکشیدم به خانواده ولی اون تا لحظه آخر داشت مرگ مادر منو می خواست که منم دیگه جوابش ندادم و نی نی یار رو تک کردم اونم دید من تگ کردم رفت خودش هم کرد 

اره درسته ولی الان اون خانوم تاپیکش رو قفل کرد و تموم کرد ماجرا رو ...حالا بماند که چه ارزویی کرد شم ...

بله درست می‌گید تاپیک رو مبینان امیدوارم اونم بفهمه چه حرف های بدی زده چون منم کامل پشیمون شده بودم چرا به خانواده آش اون حرف زدم دیگه حرفش رو نکشیدم ولی اون‌تا لحظه آخر داشت فحش میداد

😂😂دید من زدم رفت زد برو بخون من تنها دو تا سه تا دیام بد نوشتم که خودم پشیمون شدم آخرش دیگه بحث رو ...

کدوم تاپیک

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بله درست می‌گید تاپیک رو مبینان امیدوارم اونم بفهمه چه حرف های بدی زده چون منم کامل پشیمون شده بودم ...

افرین بهت...افرین که انسان با شهامتی هستی و گفتی که پشیمون شدی ونشون دادی میتونی به نفست غلبه کنی...انشاالله نیت خیرت بهت برمیگرده

بله درست می‌گید تاپیک رو مبینان امیدوارم اونم بفهمه چه حرف های بدی زده چون منم کامل پشیمون شده بودم ...

باشه من معذرت میخوام بخاطر حرفایی که بهت زدم. اینو همه هم شاهدن که من عذرخواهی کردم ولی پدر من حقش نبود اول نفرینش کنی منم عصبی شدم

باشه من معذرت میخوام بخاطر حرفایی که بهت زدم. اینو همه هم شاهدن که من عذرخواهی کردم ولی پدر من حقش ن ...

عزیزم چخووووب کردی این پیامو دادی❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 افرین بهتون...ما ادمیم گاهی عصبی میشیم اشتباه میکنیم مهم اینه بعدش به اشتباهمون پی ببریم و برگردیم...خداروشکر که هردوتون خانومای عاقلی هستین

عزیزم چخووووب کردی این پیامو دادی❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 افرین بهتون...ما ادمیم گاهی عصبی میشیم اشتباه میکن ...

عزیزم اتفاقا بخاطر پیام های شما بود که با ارامش برام توضیح دادی منم متوجه شدم حرفام زشت بود ولی واقعا نتونستم تحمل کنم چیزی نگم اخه پدرم واقعا خیلی گناه داشت. بازم من زشت تر جوابشو دادم ❤❤❤