2789
عنوان

درد دلم 💔

210 بازدید | 18 پست

دلم واسه خانوادم . واسه دوستام . خاله هام و عمه هام تنگ شده از وقتی ازدواج کردم شوهرم نمیزاره ببینمشون حتی شماره هاشونم ندارم افسرده شدم نمیزاره حتی یه روز هم برم پیششون دلم واسه مامان بزرگ و بابا بزرگم تنگ شده😔😔💔

خدایا چرا منو گرفتار این وحشی کردی ...

مال من کلا نمیزاره خانوادم رو ببینم با شهر خودم ی ساعت فاصله داریم نمی‌بره سه ساله ندیدمشون دروقفل میکنه میره شب میاد حتی خرید و تفریح هم نمی‌بره خودم هم نمیزاره برم من چی بگم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

جدی،میخای همینجوری تحمل کنی ،هیچ اقدامی نکردی

چکارکنم چندبار جنگ و دعوا کردم فایده نداره خودم کتک خوردم همینجوری تحمل کردم شده ی ماه که پامو از خونه بیرون نذاشتم بعضی وقتا. طلاق بگیرم کدوم جهنمی برم 

اسی شوهر من خوب بود مادرش یادش میده منم شدیدا از مادرش متنفرم هرهفته منو به زور و اجبار میبره خونه مادرش اونم کلی حرف بارم میکنه تا ی هفته حالم بده تا میخواد خوب بشم دوباره آخرهفته میشه میریم خونه مادرش 

منم کسیو ندارم پشتم باشع😔😔

پس بشین تحمل کن من دیگه با تنهایی خو گرفتم سه ساله. یتیم که باشی وضع همینه بهت رحم نمیکنن من بعد هرنماز مادرشوهرم به خدا می‌سپارم میگم ی جور غریب بمیری جنازت بمونه بگنده

اسی شوهر من خوب بود مادرش یادش میده منم شدیدا از مادرش متنفرم هرهفته منو به زور و اجبار میبره خونه م ...

مادر شوهر من شوهرمو میکشونه طرف خودش 

مثلا تا از سرکار میاد زود میاد پیشش 

زنگ میزنه قربون صدقه ش میره 

شوهرم یه طلا داشت انقد خرش کرد ک آخر ازش گرفتش ولی ب من ندادش 

جونش برا مامانش میره اما من بمیرم بهم محل نمیده 

پس بشین تحمل کن من دیگه با تنهایی خو گرفتم سه ساله. یتیم که باشی وضع همینه بهت رحم نمیکنن من بعد هرن ...

من الان حس میکنم افسرده شدم

یجوری شدم دست خودم نیس 

حوصله هیچیو ندارم اینا همش از تنهایی و ندیدن خانواده و دوستامه 

مادر شوهر من شوهرمو میکشونه طرف خودش مثلا تا از سرکار میاد زود میاد پیشش زنگ میزنه قربون صدقه ش میره ...

دقیقا عین مادرشوهرم. مادرشوهر من میگه زنی که بچه نداره آدم نیست و حالم از زنای متاهل بی بچه بهم میخوره میگه حتی اینجور زنا دعوت هم کنن خونشون نمیرم چون آدم حساب نمیشن میگه اگه بچه نیاری اداره خیابون میشی منم بچه دار نمیشم چکارکنم خدا دلش نخواسته نداده نمیتونم که زوری بخوام خیلی چیزارو زوری از خدا خواستم اما بعدا خیلی چوب خوردم این دفعه دیگه زور نمیکنم 

من الان حس میکنم افسرده شدمیجوری شدم دست خودم نیس حوصله هیچیو ندارم اینا همش از تنهایی و ندیدن خانوا ...

آره عین من شدی تازه. من توخونه همش خوابم میاد بخدا خونمون حتی پنجره هاش بالا هست نمیتونم بیرون رو ببینم اینجا آخرش میمیرم اما چه کنم 

دقیقا عین مادرشوهرم. مادرشوهر من میگه زنی که بچه نداره آدم نیست و حالم از زنای متاهل بی بچه بهم میخو ...

منم شوهرمو زوری از خدا خواستم 

۳ ساله دارم چوبشو میخورم