2777
2789

بارها دیدم زنی توی تاپیک گفته از چیزی که شوهرم گفته یا انجام داده ناراحتم اکثرا با عصبانیت برگشتید جوابشو دادید تیکه انداختید بهش و بهش گفتید نباید ناراحت بشه و ... 

خانم ها اولا چرا به همجنس خودتون توهین میکنید و ناراحتیشو کم میشمارید 

هر آدمی حتی اگه یه ذره ناراحت بشه حق داره احساسشو بیان کنه. پس فکر میکنید این همه عقده ای از کجا میاد ؟ 

بعدشم به جای اینکه بهش حس گناه بدید کمی حمایتش کنید یا اگه تجربه دارید بهش بگید راه حل درست چیه. فحش و تیکه و کنایه نمی‌خواد. اون زن مثل خواهر همه ی ماست. 

خانمهای عزیز چه سر چیز کوچیک چه سر چیز بزرگ ناراحت شدید به زبون بیارید و ابراز کنید نریزید تو خودتون خودتون رو به مریضی نزنید سعی نکنید با ترحم شوهرتون رو بکشید سمت خودتون. زن باید زرنگ باشه شوهرت. که ناراحتت کرد ناراحتیتو ابراز می‌کنی بعدش میری به کار خودت می‌رسی یا یه سرگرمی که ازش لذت میبری. 

سیاس.ت زنانه که میگن همین چیزهاست نه چیزای شاخ و واخ دار. 

خواهشا همو حمایت کنید نه که احساسات همو خورد کنید 

اون بنده خدا اومده دنبال راه حل اگه کنایه و نیش و ... میخواست که نمیومد اینجا. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من قبول ندارم اونا زن هستن ، نود درصد این سایت مرد هستن که خودشون رو زن ، جلوه میدن . ‌‌مخصوصا وقتی بحث توهین به زن باشه .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

والا زنا اینجا حامی مردان

با همجنس خودشون دعوا دارن

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

من توی محیط کاری کار میکردم مردها حتی کارشون اگر غلط هم بود پشت هم درمیومدن حمایت میکردن همو . بعضی خانمها حسودن اینجا . من اینجا پشت خانم ها حتی ب غلط وامیستم هرکی هستیم حداقل زن ک هستیم در برابر نر جماعت پشت هم باید باشیم حتی ب غلط

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

قبول دارم ولی چرا چون همجنسمونه باید حقو بدیم به اون

چون ۹۹٪ مواقع خانمی که اینجا ناراحتیشو نوشته کاملا حق داشته و شوهرش کارش زشت بوده اگه هم که تقصیر زنه باشه بازم باید با ادب و احترام جواب داد و راه حل داد اما انگار اینجا همه اومدن به هم نیش بزنن

دقیقااا،حالا مردا هیچ وقت پشت همو خالی نمیکنن،

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

حرفات دقیقا درسته ها

ولی بعضی از خانومام لوس تشیف دارن دیگه حق بده ب ما

طرف تاپیک زده شوهر ب جای اینکه پیتزا مخصوص بگیره برام مخلوط گرفت منم هرچی از دهنم درومد بهش گفتم الانم قهرم😐

خب الان ما بیایم این خانوم لوس وننر رو تحسین کنیم بابت کار بچه گانش؟؟؟؟؟

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡