2777
2789
عنوان

روز دوازده ای یو ای و درد پریودی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19509 بازدید | 950 پست
سلام عزیزم ممنونم شما چطورین ؟ نی نی نازتون چطوره کی به سلامتی زایمان میکنی نی نی دوست من گل دختره

خدارو شکر مام خوبیم عزیز😘 انشالله ۸ بهمن خدا بخواد ۴۴ روز دیگه ، خدا حفظش کنه عزیزم😍

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدارو شکر مام خوبیم عزیز😘 انشالله ۸ بهمن خدا بخواد ۴۴ روز دیگه ، خدا حفظش کنه عزیزم😍

عزیزم به سلامتی و دل خوش 😍😍

خداروشکر واقعا

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به سلامتی و دل خوش 😍😍خداروشکر واقعا

فداتبشم مرسی ، از محیا خانوم نگفتی ؟ چیکار میکنه چند وقتش شده ؟ بازم مثل اوایل سخته نگهداریش آدم میتونه کم کم عادت کنه یا نه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتبشم مرسی ، از محیا خانوم نگفتی ؟ چیکار میکنه چند وقتش شده ؟ بازم مثل اوایل سخته نگهداریش آدم میت ...

قربونت خوبه

انقدر پرانرژیه و همه چیز رو بهم میریزه که دائم پست سرش دارم جمع و جور میکنم 😅

الان یکسال و سه ماهشه

واقعا بچه داری شیرینه اوایل یکم سخته بخوای اوضاع رو کنترل کنی ولی بعدش بهتر میشه من تا سه ماهگی خیلی اذیت شدم چون بچم زردی داشت و خیلی کم خواب بود ولی بعدش هم تایم خوابش تنظیم میشه هم خودت بهتر میتونی مدیریت کنی شرایط رو

من الان سرکار میرم پیجم و کاراش هست و کارای خونه هم اضافه کن ولی بازم به بچه دوم فکر میکنم 😂 عاشق بچه ام البته الان نه دوسال دیگه

قربونت خوبه انقدر پرانرژیه و همه چیز رو بهم میریزه که دائم پست سرش دارم جمع و جور میکنم 😅 الان یکسا ...

الهی عزیز خداحفظش کنه 😍 ماشالله 😘 چه خوب توصیف کردی حتی از خستگی هات حس شیریتی گرفتم ، خب از وجودمون هستن عشقمونن با جونو دل نگهشون میداریم ،انشالله توکارت موفق باشی😘😍🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی عزیز خداحفظش کنه 😍 ماشالله 😘 چه خوب توصیف کردی حتی از خستگی هات حس شیریتی گرفتم ، خب از وجودم ...

قربونت برم ان شاء الله به سلامتی زایمان کنی و همیشه در کنار هم شاد باشین میبوسمت یادت نره از خودت باز بهم خبر بدی