2777
2789
عنوان

روز دوازده ای یو ای و درد پریودی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19561 بازدید | 950 پست
علیک سلام خانومی😘 بله تنبلی داشتم و بیشتر بخاطر همسرم اسپرمش کم تحرکه واگرنه هر دو تا فولیکول دارم ...

تعیین جنسیت با ای یوای 5میلیون هست

که داند به جز ذات پروردگار        که فردا چه بازی کند روزگار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت کنه چند سال پیش برا تعیبن جنسیت ای یوای کردم هیچ مشگلی هم نداشتم 5بار ای یوای کردم ونگرفت یه چند بی خیال شدم بعد از 1سال باردار شدم یه دختر دیگه الان دوتا دختر دارم

که داند به جز ذات پروردگار        که فردا چه بازی کند روزگار

خدا کمکت کنه چند سال پیش برا تعیبن جنسیت ای یوای کردم هیچ مشگلی هم نداشتم 5بار ای یوای کردم ونگرفت ی ...

مرسی عزیزم الان باردارم شکر خدا رفتم ای وی اف امروزم رفته بودم غربالگری😍 دستو پاهاشو تکوم میداد😂

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کمکت کنه چند سال پیش برا تعیبن جنسیت ای یوای کردم هیچ مشگلی هم نداشتم 5بار ای یوای کردم ونگرفت ی ...

خدا حفظشون کنه عزیزم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم انشاالله باردار باشی صلوات فرستادم براتونعزیزم بی خیال باشه بی خیال باشی زودتر نتیجه میگیری به ...

سلام عزیزم خوبی ؟ رفتم سونو گفتن پسره😍🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشکالی نداره همین دعایی که کردی برام ارزشمنده 😘🙏

سلام چطوری خوبی ؟ ازت خبری نیست ؟ دختر نازمون چطوره ؟😍 من رفتم سونو گفتن پسره ، آقا جوادم داره میاد🥰😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام چطوری خوبی ؟ ازت خبری نیست ؟ دختر نازمون چطوره ؟😍 من رفتم سونو گفتن پسره ، آقا جوادم داره میاد ...

سلام عزیزم قربونت خوبم وای به سلامتی مبارک باشه خیلی خوشحال شدم 

ان شاءالله گل پسر قشنگمون همیشه سلامت باشه😍😍😍

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

سلام عزیزم قربونت خوبم وای به سلامتی مبارک باشه خیلی خوشحال شدم ان شاءالله گل پسر قشنگمون همیشه سلام ...

سلامت باشی عزیزم 😘 مرسی از قلب مهربونت 😍 الهی آمین با دعای خیر شما ، ای خدا چه خوب که مثبت شد خدارو شکر هزار مرتبه 😍 انشالله سلامت بغلش بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی ؟ رفتم سونو گفتن پسره😍🥰

قربونت به خوبیت خداروشکر سالم باشه فقط 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
خداروشکر اون دوستمم انتقالش مثبت شد ممنونم از تجربیاتت

سلام عزیزم چه خبر گلم خوبی ؟ دختر نازمون چطوره ؟ خبری ازت نیست؟؟ راستی نی نی دوستت دختره یا پسر؟😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم چه خبر گلم خوبی ؟ دختر نازمون چطوره ؟ خبری ازت نیست؟؟ راستی نی نی دوستت دختره یا پسر؟😍

سلام عزیزم ممنونم شما چطورین ؟ نی نی نازتون چطوره

کی به سلامتی زایمان میکنی

نی نی دوست من گل دختره

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️