2777
2789

https://rubika.ir/avintala93

بچه ها جون بریدتواین کانال کد۴۴ رو لایک کنی پیرهن توری صورتیه فداتون.چندتا رای کم داره...لطف میکنید

بچه ها۵ تا رای کم دارم همکاری کنید فداتون

نیم ساعت دیگه تایمش تموم می

تویی زیباترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۲ ساله که همینطورم همه تاپیکامم چرت و پرته درمورد بیماری ...نمیدونم چطور میشه درمان شد

من تقریبا شش ماهه 

روانی شدم دیگه

دستمم یهو درد میگیره میشینم گریه میکنم میگم دارم ام اس میگیرم

واییی شب و روزم داغون شده

اکانت تعطیل

من توهم بیماری ندارمولی بیماریامو خیلی بزرگ میکنم تو ذهنم جوری که بخاطرش قراره بمیرم مثلا

من بیماری خاصی ندارم

وای بخاطر ی سری اتفاقت اخیر همش نشخوار ذهنی دارم

اکانت تعطیل

من بیماری خاصی ندارموای بخاطر ی سری اتفاقت اخیر همش نشخوار ذهنی دارم

منم نشخوار دارم ولی بخاطر بیماری که دارم

راهش اینه که بیکار نباشیم من به محض اینکه بیکار میشم این فکرا میاد سراغم

منم نشخوار دارم ولی بخاطر بیماری که دارمراهش اینه که بیکار نباشیم من به محض اینکه بیکار میشم این فکر ...

جسارت نباشه چه بیماری

من اصلا از شدت استرس و فکر بد نمیتونم سرگرم کنم خودمو شب و روز فقط گریه

اگر دوست ندارین جواب ندید💓

اکانت تعطیل

من تقریبا شش ماهه روانی شدم دیگهدستمم یهو درد میگیره میشینم گریه میکنم میگم دارم ام اس میگیرمواییی ش ...

برای من خیلی طولانی شده و درمانش سخته و چون اون موقع که شروع شد سنم خیلی کم بود نمیدونستم چطور جلوشو بگیرم

ولی اگر به عقب برمیگشتم اول از همه میرفتم پیش روانشناس،هم اینکه اصلا توی اینترنت سرچ نمیکردم هیچ علائمی رو!اگر درد زیادی داری دو هفته یا بیشتر طول کشیده و زندگیت مختل شده و فکر میکنی باید بری دکتر برو دکتر ولی اصلا سرچ نکن توی اینترنت،اگرم مشکلت درحدی نیست که بخاطرش بری دکتر که پس اصلا فکر نکن بهش،و اینکه سعی کن خودتو مشغول کنی حتما به هر طریقی شده ،، خصوصا ورزش و ارتباطات با بقیه

من همه این فکرا رو گذروندم،البته هنوزم دارم،ولی خب ۱۲ سال از عمرم حروم شد برای فکر کردن به چیزایی که واقعی نبودن و اتفاق نیوفتادن ... 

برای من خیلی طولانی شده و درمانش سخته و چون اون موقع که شروع شد سنم خیلی کم بود نمیدونستم چطور جلوشو ...

دکتر رفتم علائممو گفتم 

گفته فکر نکنم چیزی باشه جهت احتیاط mri نوشت

با اینک گفته فک کنم چیزی نیست من میگم مطمئنم ام اس دارم 

میخوام کلاس والیبال ثبت نام کنم برم 

چن وقت دیگه هم مدارس شروعه وقتم با دوستام میگذرونم 

ولی خیلی اذیتم این روزا

هرچی میزنم گوگل شکم بیشتر میشه

شما چند سالتون بود ک شروع شد؟

اکانت تعطیل

برای من خیلی طولانی شده و درمانش سخته و چون اون موقع که شروع شد سنم خیلی کم بود نمیدونستم چطور جلوشو ...

و اینکه منظورم ا دست درد دائمی نبود 

مثلاً نشستم همینطور یهو دستم الکی تیر میکشه چند ثانیه بعد فوری ول میشه

من تا چند روز درگیرشم از تو سایتا به دکترا

دیگه نمیکشم واقعا

اکانت تعطیل