دیگه توانایی این همه رنجو ندارم یکسال تمام تلاش کن آخرش رتبت اصلا خوب نشه نسبت به ترازت
حتی نمیشه انتخاب رشته کرد و یکم از فضای کنکور جدا شد
نمیدونم دیگه چیکار کنم
اصلا پشت کنکور بمونم چجوری بمونم فرصت ترمیم داده میشه یا نه
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمیبره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمیبره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن