یکی از بزرگترین قدرت های بشر این آرامشی هست که هنگام حرف زدن باخدای خودش بدست میاره.. دست کم نگیرید این قدرت.. نماز قدرت وآرامش عجیبی درادم ایجاد میکنه ازش غافل نشیم
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
این ارامش بااون ارامش فرق میکنه ارامش شماشاید بخاطر رفاه باشه امااین ارامش درونی هس ودائمی
نه زنذگیم متوسطه
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
فکر میکنید.. پیشنهاد میکنم یکبار نماز صبح امتحان کنید اون موقع معنای آرامش واقعی رو میفهمید
امتحان که کردم خوشم نیومد خسته مممم😣😣😣
فکر میکنید.. پیشنهاد میکنم یکبار نماز صبح امتحان کنید اون موقع معنای آرامش واقعی رو میفهمید
خیلی خوبه که راه آرامش گرفتنت پیدا کردی
البته موافقم هرچی اعتقادات دینی بیشتر باشه انسان آرامشش به لحاظی بیشتره
وقتی اعتقادات نباشه آدم به پوچی میرسه
من اصلا از این کارا خوشم نمیاد هرکس یه مدل ارتباط با خالقش میگیره
نفس ما همیشه راحتی رو میخواد اما چون فقط این دنیانیس باید بعضی وقتا مجبورش کرد به اطاعت عبادت واطاعت یعنی ایمان توسوره مدثرهست که میگه ما سَلَکَکُمْ فی سَقَرَ چی باعث شد جهنمی بشین میگن قالُوا لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّينَ ماازنمازگزاران نبودیم نمازدرمان تنبلی درمان غرور ونشانه ی تسلیم وایمانِ