یکی از بزرگترین قدرت های بشر این آرامشی هست که هنگام حرف زدن باخدای خودش بدست میاره.. دست کم نگیرید این قدرت.. نماز قدرت وآرامش عجیبی درادم ایجاد میکنه ازش غافل نشیم
من سالهاس غسل و نماز ندارم ولی آرامش خاصی دارم فگ نکنم ربطی داشته باشهاین تلقین شماس
تلقین نیست
آدم ممکنه در مواقع دیگه هم آرامش داشته باشه ولی اصلا جنس ارامش بعد نماز خوندن فرق داره
یه حال عجیبیه همش دوست داری بازم نماز بخونی
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
من اصلا از این کارا خوشم نمیاد هرکس یه مدل ارتباط با خالقش میگیره
ارتباط با خالق روش های متعددی داره.. ولی کامل ترینش نمازه.. برای تمام احکام راه در رو وجود داره ولی برای نماز نه میگه اگه نمیتونی بلند بشی نشسته بخون اگه نمیتونی خوابیده.. در هر حالت نباید ترک بشه.. پس این نشان دهنده اهمیت این مسئله هست.. وخالق بهتراز هرکس صلاح مخلوق میدونه. واما مسئله بعدی.. یه نگاه به یافته های دانشمندان درمورد نماز و وضو بندازین..بعد1400سال اینا داره اشکارمیشه.. حتی حکمت روبه قبله بودن... لازم به ذکر هست که ایناحداقل چیزهایی هست که فهمیدن واین مسائل فراتر ازاین یافته ها است
چی بگم حجت تمامه.. هم نظرات دانشمندان هم نظرات دین.. همش تایید کننده نماز هست. با دوری از نماز شخص خودتون ضررمیکنید نه کس دیگه. آرزوی موفقیت دارم براتون🌹