مرسی تا ساعت ۱۰ میخوابیم ولی اون وسطا کوچیکه بیدار میشه شیر میخواد
خدا حفظشون کنه جنسیتشون چیه؟
منم پسرم ۱ سالشه میخوام یکی دیگه بیارم دیگه نیارم ولی میدونم خیلی سختههه
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
اره و اینکه میگم من که این همه زحمت میکشم بزارم دوتاشون با هم بزرگ شن
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
اره شنیدم اینو میگن که زحمتش زیاده ولی با هم بزرگ میشن بعضیا هم میزارن حداقل اولی بشه ۵یا۶سالش
ن من اگه زیاد فاصله بدم سه سال میدم
باید فکر کنید ببینید الان که کوچیکتره میتونید به دومی هم برسید یا دوسال دیگه که نیازهای اولی هم بیشت ...
خودمم موندم چیکار کنم💁♀️