2777
2789
خدا حفظشون کنه جنسیتشون چیه؟منم پسرم ۱ سالشه میخوام یکی دیگه بیارم دیگه نیارم ولی میدونم خیلی سختههه

خیلی ممنون خدا جوجه ی شما رو هم حفظ کنه بزرگه پسر ۲ سالشه کوچیکه دختر ۹ ماهشه.خیلی خوبه تازه دارن یاد میگیرن با هم بازی کنن ولی من به معنای واقعی بدنم از بین رفت اعصابم صفر شده و چون از لحاظ بدنی هم به خاطر یه مشکلی که قبلا به وجود اومد برام ضعیفم انگار هزار برابر خسته میشم همه میگن این عالیه که با هم بزرگ میشن دیگه یه دفعه جمع و جور میشین ولی من دیگه هیچ زندگی ای برای خودم ندارم هیچ استراحتی ندارم و همین خستگیا رو همه چیز زندگیم و رابطه م با شوهرم خیلی تاثیر گذاشته.خلاصه به خودم میگم سختیه اصلیه من از این به بعد تا یکسال دیگه ست و از خدا کمک میخوام که نذاره خسته بشم هیچ هیچ کمکی هم ندارم که حتی فقط ۵ دقیقه بیاد یکیشون رو نگه داره فقط.خلاصه زندگیت دو سال کاملا مختل میشه ولی بعدش خیلی عالی و شیرین میشه ببین میتونی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خوبه منم جدیدا جوش میزنم

لعنت به هر چی جوشه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

خیلی ممنون خدا جوجه ی شما رو هم حفظ کنه بزرگه پسر ۲ سالشه کوچیکه دختر ۹ ماهشه.خیلی خوبه تازه دارن یا ...

به امید خدا شاید بتونم ولی عصاب ندارم واقعیتش چون تو یدونشم موندم ولی میگم من که این سختی رو میخوام بکشم بزارم یکجا بزرگ شن 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬