2777
2789
مرسی تا ساعت ۱۰ میخوابیم ولی اون وسطا کوچیکه بیدار میشه شیر میخواد

خدا حفظشون کنه جنسیتشون چیه؟

منم پسرم ۱ سالشه میخوام یکی دیگه بیارم دیگه نیارم ولی میدونم خیلی سختههه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این جوشا هم آدمو عصبی میکنندکتر برو درست میشهشوینده بزنی و در صورت نیاز قرص بخوری حل میشه

نمیدونم تازگیا اینطور شدم اونقدر شدید نیست روتینمو دارم همچنان

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

فاصله سنی کم دوست دارید؟

اره و اینکه میگم من که این همه زحمت میکشم بزارم دوتاشون با هم بزرگ شن 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
اره و اینکه میگم من که این همه زحمت میکشم بزارم دوتاشون با هم بزرگ شن

اره شنیدم اینو میگن که زحمتش زیاده ولی با هم بزرگ میشن بعضیا هم میزارن حداقل اولی بشه ۵یا۶سالش

اره شنیدم اینو میگن که زحمتش زیاده ولی با هم بزرگ میشن بعضیا هم میزارن حداقل اولی بشه ۵یا۶سالش

ن من اگه زیاد فاصله بدم سه سال میدم

باید فکر کنید ببینید الان که کوچیکتره میتونید به دومی هم برسید یا دوسال دیگه که نیازهای اولی هم بیشت ...

خودمم موندم چیکار کنم💁‍♀️