2777
2789

از شر دادگاه و چرا وپرتاش خلاص شدن 

یعنی میشه منم یه روزی از شر این تیمارستان خلاص شم

یعنی روزی که تموم بشه همه چی بهتریییین روز زندگیمممممههه فکرشم حس خوبی بهم میده 

برام دعا کنیددددد راحتتت شم 

به زودی خلاص میشی💪🏻

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته دلمو خالی نکن🫠

اخه منم مثل خودتم 

یک ماه و نیمه جدا شدم 

خلا شدیدی حس میکنم 

حسای خیلی بدی رو دارم تجربه میکنم 

با اینکه خانواده حمایتگری دارم شناسنامم رو هم عوض کردم و طلاق بائن گرفتم بازم حالم بده 

شدید احساس دلتنگی میکنم بعضی وقتا تمام وجودم نفرت از اونه بعضی وقتا هم ضعیف و بی کس توی تختم مچاله میشم 

با کسی هم نمیتونم صحبت کنم حس میکنم کسی حوصله منو نداره

من فکر طلاقم ازارم میده

انشاالله خوشبخت بشی عزیزم 

شاید چون جهنم رو نچشیدی 

اما من با خانوادم توی بهشت بودم و انگار خدا خواست امتحانم کنه منو فرستاد جهنم که خداروشکر نجات یافتم وضربشو دیدم  الان هم حال احوالم خوبه خداروشکر ولی فکر کردن به اینکه هنوز از اون جهنم خلاص نشدم و هنوز ادامه داره آزارم میده میخوام زودتر تموم‌بشه 

اخه منم مثل خودتم یک ماه و نیمه جدا شدم خلا شدیدی حس میکنم حسای خیلی بدی رو دارم تجربه میکنم با اینک ...

الهی درکت میکنم گلم

منم بشدت ضربه روحی روانی خوردم که متاسفانه باعث شد معده درد عصبی بگیرم خیلی عذاب کشیدم واقعا 

یکسال طول کشید تا بهتر شدم 

ناامید نشو روزای خوب توی راهه یه روزی میاد به این روزات فکر می‌کنی و میخندی دقیقاً مثل من پارسال براش خون گریه میکردم و خودمو‌مریض کردم ولی الان به اون روزا میخندم با خودم میگم چقدر احمق بودم بخاطر این یابو‌ این همه اشکامو حروم کردم حیف حیففف