2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم

بعد دکترم رفتم قرصایی که داد بهم نساختش

الان دارم اصلاح غذا و... میکنم

از یطرف هم خوندم قرص ال دی پریود رو تنظیم میکنه

یجا هم خوندم ک. ا. ن. د. و. م باعث میشه تنبلی تخمدان بدتر بشه 

الان هم با اینکه چند شبه دارم از قرص ال دی استفاده میکنم میترسم حامله بشم چون دیگه از ک. ا. ن. د. و. م استفاده داریم نمیکنیم

میشه راهنماییم کنید که با قرص ال دی که دارم مصرف میکنم بازم ممکنه حامله بشم 

چون الان موقعیت بچه دار شدن ندارم واسه همین میترسم

اگه اقدام داشتین و باردار نشدین باید با دارو باردا بشینتبنلی داری همین جوری باردار نمیشی

نه اقدام نداشتم چون اصلا شرایطشو ندارم 

فقط میخوام الان این تنبلی تخمدانمو کنترلش کنم 

که دیدم گفتن کاندوم بدتر میکنه منم با قرص ال دی استرس دارم که ی وقت حامله نشم 

بعد اینکه یعنی تا اخر عمرم ی زمانی بخوام بچه دار بشم باید با دارو حامله بشم یعنی همینجوری نمیشه؟ 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک دلیل تنبلی تخمدان کم کاری تیروئید هست 

من ازمایش قبل بارداری ندادم باردار شدم ۲ ماه سقط شد 

بعدش رفتم یه چکاپ دادم تیرویید داشتم که هم بچه سقط شد هم باعث تنبلی تخمدان  میشه 

هر شخصی با دیگری متفاوت هست ولی خوبه از الان داری دکتر میری و چک میکنی انشالله رفع میشه 

ولی به من گفت الان چون تیرویید ۱۵ هست باید با دارو تحریک بشن تخمدانها برای بارداری 

ولی گفته ۳ ماه صبر کنم تیرویید  نرمال بشه 

یک دلیل تنبلی تخمدان کم کاری تیروئید هست من ازمایش قبل بارداری ندادم باردار شدم ۲ ماه سقط شد بعدش رف ...

اخه میدونی چیه من چون تنبلی دارم گفتم از الان کنترلش کنم بهتر بشم که سه چهار سال دیگه خواستم بچه دار بشم مشکل ساز نشه برام چون میدونم اگر اون موقع بچه دار نشدم از نظر روحی نابود میشم واسه همین از الان میخوام پیگیرش باشم بهتر بشم

و چون وسواس فکری دارم الان همش تو مغزمه اینکه اگر بهتر نشم چی اگر الان یهو باردار بشم چی... همش تو مغزمه اینا

اخه میدونی چیه من چون تنبلی دارم گفتم از الان کنترلش کنم بهتر بشم که سه چهار سال دیگه خواستم بچه دار ...

اصلا به خودت استرس نده چون فقط هورمون اتو بهم میریزی سعی کن ارام باشی ونزاری این فکرا بزرگتر بشه 

موفق باشین