2777
2789
عنوان

چجوری یادبگیرم جواب ندم موقع دعوا

113 بازدید | 12 پست

بچه ها نمیدونم کار درستیه یا نه. خیلیا میگن باید از خودت دفاع کنی خیلیاهم میگن نه اینجوری شخصیتت میاد پایین

من عادت دارم وقتی یکی بهم توهین میکنه چه اینجا چه هرجای دیگه، وحشتناک جوابشو میدم یعنی هزار برابرد بدتر از خودش. خیلی دلم میخواد جواب ندم حتی شده یه روز کامل جواب ندادم ولی بعد از یک روز اینقدر ذهنم درگیر بوده که باز برگشتم پیداش کردم و کلی ریز و درشت بارش کردم

حالا بنظر شما ادم در قبال توهین، باید فحاشی کنه و اونم با توهین جواب بده؟  یا اصلا جواب نده؟ 

اگر گزینه دومی، بگید چجوری تمرین کنم

اینجا بارها بوده به من توهین کردند. ولی برام مهم نبوده  چند دقیقه بعد فراموشش کردم 

چون من که زندگی کامل اون شخص نمی دونم ، نمی دونم یک ساعت قبلش با چه سختی ها و مشکلاتی دست و پنجه نرم می کرده ، نمی دونم چند سالشه ، یا اینکه پیام منو با چه لحنی خونده، خودم درگیر نمی کنم و عبور می کنم

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا بارها بوده به من توهین کردند. ولی برام مهم نبوده چند دقیقه بعد فراموشش کردم چون من که زندگی ک ...

پشمام چقدر شما با درک و شعوری عزیزم💚💚

خیلی ادم پخته و کاملی هستی امیدوارم حلالشون هم بکنی

خیلی قلبت پاکه. راستش من شروع کننده نیستم ولی جواب میدم

حالا من مشکلم برعکس شماست بارها شده کسی به من توهین کرده و من وسط دعوا چیزی از طرف می دونستم که با گفتنش طرف با خاک یکی می شد ، دقیقا وسط داد زدن های طرف دلم براش سوخته و گفتم من مثل این نمی تونم بد باشم ، من تحمل فشار دارم ولی ممکنه اون نداشته باشه (البته بعد که می گذره پشیمون می شم می گم اون دلش برای من نسوخت من چرا دلم برای اون بسوزه )

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

حالا من مشکلم برعکس شماست بارها شده کسی به من توهین کرده و من وسط دعوا چیزی از طرف می دونستم که با گ ...

وای این خوبه. من اصلا نمیتونم یعنی حوری جواب میدم حتی حضوری که همه میگن چجورب در ثانیه میتونی اینجوری جواب بدی. البته منم پشیمون میشم ولی برای گفتن

پشمام چقدر شما با درک و شعوری عزیزم💚💚خیلی ادم پخته و کاملی هستی امیدوارم حلالشون هم بکنیخیلی قلبت ...

می دونی وقتی می بینی زیاد با دیگران درگیر می شی برای اینه که در سطح داری زندگی می کنی ، یکم اوج بگیری و بالاتر بری خیلی از این حرف و مسائل دیگه برات مهم نیست .

چقدر عین منی منم همینم تا ده برابر بارش نکنم کوتاه نمیام

وای فرض کن طرفه یه چیز ساده گفته بود من اینقدر فحش دادم

بعد اون ول کرده بود من ول کن نبودم تک تک تاپیکاش رفتم جوابشو باز دادم. حداقل افتخارم اینه شروع کننده نیستم

وای فرض کن طرفه یه چیز ساده گفته بود من اینقدر فحش دادمبعد اون ول کرده بود من ول کن نبودم تک تک تاپی ...

حالا من مثلا دعوا خانوادگی ام بشه همینم یارو می‌ره دنبال زندگیش من تا یه یه ماهی منتظرم حرف بزنه یا تیکه بندازم یا دو باره بحث شرو کنم مامانم بهم میگه مریم امیرجلالی 😂😑

کاربری قدیمی هستم کاربری قبلیم ترکید تازه عضو شدم🤲🏻❤️
حالا من مثلا دعوا خانوادگی ام بشه همینم یارو می‌ره دنبال زندگیش من تا یه یه ماهی منتظرم حرف بزنه یا ...

اخه مشکل اینه پر سطح خودشم جواب نمیدم😂😂😂😂

طرف گفته بیشعور من فحش ناموسی میدم🥲