2777
2789
عنوان

پایه رژیم ☺

162 بازدید | 24 پست

قند مصنوعی، روغن، نون و برنج  حذف 

خوردن حداقل روزی 8 لیوان اب ر

سه روز در هفته فست 16.8 

و همین اگه تعداد زیاد بود گروه میزنیم

البته تا اخر این ماه این رژیم

اگه پایه اید

نون و شکر خذف کن توی ۲هفته لاغر میشی

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم

قند و..هم حذف کردم

اما نان و برنج محدود نباید کرد موسر میریزه

از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..

آب چرا؟

حواسم نبود خخخخخ

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
من هستمقند و..هم حذف کردماما نان و برنج محدود نباید کرد موسر میریزه

منم قند روغن دوما نمیخورم ولی نان برنج میخوام شروع کنم مشکلی نیست کجا میتونی تل هستی

منم قند روغن دوما نمیخورم ولی نان برنج میخوام شروع کنم مشکلی نیست کجا میتونی تل هستی

آره تلگرام هستم

از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..