2777
2789

چی شده

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم یه دختر عمو داره بعد من خونه عموش بودم بعد دیدم دخترش گفت باهم بریم بیرون منم گفتم باشه رفتیم دخترش یه دوست پسر داشت رفیق طرفم بود بعد باهم راه افتادن رفتن منم یه چند قدم عقب تر بودم بعنی منو اصلا نمیشناختن نمیدونستن من باهاشونم فک میکردن رهگذرم بعد الان که رفتیم خونه

زخم ها خوب میشوند؛اما این خوب شدن، با مثل روز اول شدن، بسیار تفاوت دارد...🧚‍♀️💓

شام خوردیم تلفن مامانش زنگ زد برداشت دیدم دوستش بود بعد اومد بیرون گفت دوستم مبگه امروز دخترتو دیدم مراقبش باش چبکار کردین دخترشم گفت هیچی منم گفتم بخدا هیچی بعد الان گفت میخوام برم فردا با اون زنه حرف بزنم ببینم چرا این چیزو بهم گفته

منم الان هول کردم دستام یخ کردن شوهرم خیلی غیرتیه بفهمه نابود میشه خیلی دوستم داره از به طرفم مامان خودم

خوب تو چرا میترسی

هرچی هم ک به تو گفتن بگو نمیدونم خبر ندارم ن اصلا اینطور نیست نخیر

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
بدبخت شدی پیش پیش به شوهرت ماجرا رو بگو که روی تو فکر بدی نکنن

شوهرم بفهمه پسری از سه متری من رد شده خون میشه

وای مردم چ گوهخور بزنید زیرش بعدم ت چرا می‌ترسی

چرا نترسم مامانش الان میگه به دخترش بیا بریم این خانمه تورو ببینه بگه ببینم تو بودی یانه منم واقعا ترسیدم