2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوت خالم ، تنهایی ، افت تحصیلی و..

روحش شادعزیزدلم، افت تحصیلی بخاطر حال روحیت تواجتماع باش کلاس برو نمیدونم اخلاقت چطوریه ولی من خودم زود جوش میخورم باادما همچنین اگررابطت باخانوادت خوب باشه این حس تنهایی خیلی کمترمیشه باهاشون حرف بزن 

🕊✨🤲🏻

روحش شادعزیزدلم، افت تحصیلی بخاطر حال روحیت تواجتماع باش کلاس برو نمیدونم اخلاقت چطوریه ولی من خودم ...

من تو کل خانواده فقط با خالم جور بودم 

چون زیاد فاصله نداشتیم 

رفیقم اون بود 

هر روز می‌رفتیم بیرون خیلی بهمون خوش می‌گذشت از وقتی اون رفت دلم نمیخاد با کسی حرف بزنم رفتار بقیع رو اعصابمه 

مامانم همش فیلم میبینه کلا زورش میاد با من حرف بزنه 

بابامم فقط حرفاش غر غر کردن 

اجازه بیرون رفتن با دوست هم ندارم 

خب راهی دیگ ندارم 

کلاس هم شنا و زبان میرم...

من تو کل خانواده فقط با خالم جور بودم چون زیاد فاصله نداشتیم رفیقم اون بود هر روز می‌رفتیم بیرون خیل ...

درکت میکنم عزیزم یباربشین باپدرومادرت صحبت کن بگو من نیازدارم کنارم باشین درکم کنینن خواسته هاتوبگو 

🕊✨🤲🏻

درکت میکنم عزیزم یباربشین باپدرومادرت صحبت کن بگو من نیازدارم کنارم باشین درکم کنینن خواسته هاتوبگو

اولش معذرت خواهی میکنن و بعدش ب همون زندگی ادامه میدن

اولش معذرت خواهی میکنن و بعدش ب همون زندگی ادامه میدن

نمیدونم چراوقتی پدرومادرا نمیتونن بچه هاشون درک کنن کنارشون باشن چراتولیدمثل میکنن، چندباراینکارو بکن باهاشون حرف بزن اگربیخیال بشی اونام بیخیال میشن اونا نیومدن سمتت توبروپیششون باهاشون حرف بزن 😅یخورده شلوغش کن بغض کن بعد حرفاتوبزن

🕊✨🤲🏻