2777
2789
عنوان

پسرم 9ماهشه

159 بازدید | 29 پست

کسایی ک بچشون هم سن منن شما هم دندون در نیوردن هنوز و چهار دست و پا نرفتن نگرانم عموشم هی میگ لاغره فلان تشنج نکنه بهش میگم این چ حرفیه خب بچه بخاطر دندون بی اشتها میشه

میشه به عموش بگی دهن شو ببندع؟

بچه رو شما به دنیا آوردی نمودار رشد تمام نوزادا با هم دیگه متفاوت هست انتظار داره واسش بندری برقصه؟

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردیش خونه بهداشت؟اونا بررسی میکنن و اگه پرسشنامهasqرو پرکنی متوجه میشی اگه ایرادی وجود داشته باشه و بهت میگن ببریش پیش متخصص اطفال برای پیگیری بیشتر

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕

من بچه جاریم ۸ ماهه به دنیا اومد

تا یک سالگی هیچ دندونی نداشت و تقریبا مو هم نداشت

الان که دوسالشه هنوز حرف نمی زنه

والا جرعتم نکردیم روزی به روش بیاریم یا حرفی بهش بزنیم

انقدر که مادرشوهرم جون میده واسه تک نوه اش

میشه به عموش بگی دهن شو ببندع؟ بچه رو شما به دنیا آوردی نمودار رشد تمام نوزادا با هم دیگه متفاوت هست ...

میگ خیلی لاغره تشنج نکنه گفتمش پسر خودتم لاغره انگار اسکلتیه حالا تشنج کرده هی میخاد عیبی بگیره

بچه بزرگم ۴ ماهگی دندون درآورد یکسالش نشده بود راه رفت اصلا چهار دست و پاهم نرفت

دومی ۹ ماهگی دندون درآورد ۱۴ ماهگی راه رفت تازه بعد اینکه داستاد چهار دست و پا رفت

دو تا بچه از یه ننه بابا با این همه تفاوت....

بچه هاتونو اصلا مقایسه نکنید

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
بردیش خونه بهداشت؟اونا بررسی میکنن و اگه پرسشنامهasqرو پرکنی متوجه میشی اگه ایرادی وجود داشته باشه و ...

8ماهگی بردمش گف خوبه همه چیش من زودتر بردمش گف دیگ برو تا یک سالگی بیارش

میگ خیلی لاغره تشنج نکنه گفتمش پسر خودتم لاغره انگار اسکلتیه حالا تشنج کرده هی میخاد عیبی بگیره

بگو به تو چه آخه بچه لاغره یا چاق به تغذیه بچه خودت برس وای از دست این خاله زنکا

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭