2777
2789
عنوان

از رفتا دوستم خیلی دلم شکست

112 بازدید | 11 پست

یه رفتاری کرد همیشه بابتش خودخوری میکنم وخودمو سرزنش میکنم

یبار با یکی از دوستان بحثم شد راجب یه موضوع

رفتم پیش یه دوست دیگم باهاش مشورت کنم حق با کیه اونم تو جمع با صدای بلند و لحن خیلی بد گفت من نمیدونم تو یه چیزی میگی اونم میاد یه چیز دیگه میگه خب من رفته بودم پیشش باهاش مشورت کنم خیلی لحنش زشت بود نمیخواست راهنمایی کنه نمیکرد واسه چی داد زد خیلی خجالت کشیدم از خودم بدم اومد

در حالی که همچین موردی واسه من پیش اومد چنین رفتاری نکردم

هر وقت بهش فکر میکنم از خودم متنفر میشم چرا رفتم پیش اون بابت مشورت

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر دیگران برات مهمن

اون لحظه درسته که ادم ناراحت میشه اما فرداش اگه فراموش نکنه باعث آسیب به روح و روانت میزنی

خواهرای منم مفت نمی ارزن

اما توی روشون میگمو میخندم

پشت سرشون اصلا ناراحتیشون ، ناراحتم نمیکنه

ویلسون کن شاید اعصاب نداشته اگه تکرار کرد دوستی تو بهم بزن

من نخواستم طرف منو بگیره فقط خواستم طرف حقو بگیره

هر وقت یادم میافته خیلی خجالت میکشم

چرا انقدر دیگران برات مهمناون لحظه درسته که ادم ناراحت میشه اما فرداش اگه فراموش نکنه باعث آسیب به ر ...

نمیدونم اخلاقم یجوری تا از یکی بدی میبینم نمیتونم فراموش کنم یادم میافته حرص میخورم خجالت میکشم میگم کاش لال میشدم باهاش حرف نمیزدم که اونم تو جمع اونطوری داد نمیزد

نمیدونم اخلاقم یجوری تا از یکی بدی میبینم نمیتونم فراموش کنم یادم میافته حرص میخورم خجالت میکشم میگم ...

این جمله ی با هر کسی مثل خودش 

رو فراموش نکن

تنها کسی که توی این دنیا مهمه همونیه که توی آینه میبینی

روی اعتماد به نفست کار کن که انقدر خجالتی نباشی

باید باور کنی که تو بهترینی تا بتونی خجالتو بزاری کنار و راحت حرفتو بزنی

همیشه رفتار اون دوستت پرخاشگرانه بوده؟؟؟

نه اونطوری نیست

ولی خب این ذهنمو درگیر کرده که اون روز اگه نمیخواست کمک کنه کمک نمی‌کرد چرا تو جمع اون رفتارو کرد 

نه اونطوری نیستولی خب این ذهنمو درگیر کرده که اون روز اگه نمیخواست کمک کنه کمک نمی‌کرد چرا تو جمع او ...

نمیدونم واقعا اون لحظه تو ذهنش چی می گذشته

ولی من اگه بودم حداقل برای یه مدت خیلی طولانی با اون فرد قطع رابطه میکردم 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

نمیدونم واقعا اون لحظه تو ذهنش چی می گذشتهولی من اگه بودم حداقل برای یه مدت خیلی طولانی با اون فرد ق ...

بله باید با همچین آدمایی اینطور رفتار کرد که متاسفانه من اینکارو نکردم