2777
2789
عنوان

خبر بد

362 بازدید | 13 پست

امروز خبر دادن که دخترداییم داره ازدواج میکنه شوکه شدم 

چون پسره قبلا عاشق من بود و رل اینا نبودیم ها اون فقط دوسم داشت تا محرمم هعی میگفت خیلی نگرانشم عین خواهرم میدونمش هم میترسم یه روز بفهمه زندگیش خراب شه از یه طرفم میترسم بهش بگم فک کنه حسودی میکنم

رسما موندم یعنی

(عاشق پسره نیستم چون خودم رل دارم و عاشقشم) 

خودتو بزن ب اون راه کلا چیزی نگی بهتره پس فردا فکر میکنن چشت دنبال زندگی اونه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نگو بنظرم اگه تورو میخواست که خواستگاری تو میومد پس عاشقت نبوده

آخه من قبول نکردم خوشم نمیومد ازس

پسر بدی نیست ها خیلی ماهه پولداره و اینا اتفاقا خودم دوس داشتم اشنابشن باهم

اگه شما جای دخترداییم باشید یه روز بفهمید واکنشتون چیه!؟ 

(هیچ رابطه ای هم نبوده ها)  به نظرتون باهام قهر و اینا میکنه 

خیلی دوسش دارم نمیخوام ناراحت شه ازم

اگه شما جای دخترداییم باشید یه روز بفهمید واکنشتون چیه!؟ (هیچ رابطه ای هم نبوده ها) به نظرتون باهام ...

اگه اون عشقه و اطمینان و  اعتماد باشه نه ناراحت نمیشه

ولازمم نیست بهش بگی

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
بیشتر ببینید
اگه‌دوسش داری نگو مگر اینکه داستان چیز دیگه ای باشه و قصد و نیتی داشته باشی

ن بابا از این قضیه ها نیس من که نمیگم خودمو تو فامیل بد کنم

خود پسر داییم میدونست قضیه این پسره رو حتی دعوا هم کرده بودن یه بار حرفه دیگه میپیچه 

نمیخوام بفهمه زندگیش خراب شه الان یه عالمه ذوق کرده داره عروس میشه باور میکنی خود من از خوشحالی کم مونده بال در بیارم مثل خواهرمه شاید کس دیگه ای بود اصلا فکر نمیکردم میگفتم به جهنم فقط دردم اینه یه روزی از یکی بشنوه بد برداشت کنه وگرنه هرچیم بوده تموم شده