2777
2789

اگه از حموم بیام و نبافم و باز بزارم خیلیی خشک میشه مخصوصا ساقه هاش

چیکار کنم چه ماسک و اسپری ای خوبه براش؟

دلم میخواد نرم بشه بتونم استایلش کنم خسته شدم انقد بافتم😭

لطفا اگه محصولی استفاده کردین مارکش هم بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل حموم اول موهامو نمدار میکنم بعد ماسک موز گارنیه رو با روغن آرگان اوجی ایکس قاطی میکنم یه ساعت میذارم رو موهام بمونه بعد میرم می‌شورم. گاهی این کارو میکنم نه همیشه . بعد وقتی حموم میام موهام خیلی نرمه . بعد حموم هم اسپری ضد حرارت و کرم مو میزنم 

روغن آرگان بعد از حموم 

ماسک مو بعد از حموم

ماسک مو داخل حموم

انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

من قبلنا اشتباهم این بود که فقط از روغن واسه موهام استفاده میکردم  موهامو با روغن خفه میکردم تاثیری هم نداشت همیشه هم موهام پر موخوره بود. بعد دیگه همه ی موخوره هارو کوتاه کردم و از وقتی ماسک و کرم مو و اسپری حرارت آوردم تو روتین مو قشنگ موهام زنده شد حالت موج دارش برگشت خیلی قشنگ شد 

قبل از دوش گرفتن، ساقه موها را با روغن نارگیل ماساژ بده و بگذار چند ساعت بمونه. بعد از دوش گرفتن و درحالیکه هنوز موها کمی نمدار هستند، روغن ارگان 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من قبلنا اشتباهم این بود که فقط از روغن واسه موهام استفاده میکردم موهامو با روغن خفه میکردم تاثیری ...

عزیزم میشه مارک چیزایی ک استفاده میکنی ام برام بزاری؟

عزیزم میشه مارک چیزایی ک استفاده میکنی ام برام بزاری؟

اون بالاتر نوشتم برات عزیزم ماسک مو موز گارنیر ، روغن آرگان ogx , اسپری سلکتیو ، کرم مو گارنیه رنگ قرمزش . من موهام موج داره اینا براش خوبه شما اگه صافه شاید مدل دیگه ای نیازه بزنی . اون اسپری گرونه یه کم میتونی چیزای جایگزین بخری.