2777
2789
عنوان

اومدم سالن ترمیم ناخنام برق رفت

135 بازدید | 16 پست

خیر سرم بعد مدتها وقت ترمیم گرفتم 

یه ساعت از کارم مونده بود برق رف

نه میتونم اینجوری برگردم نه بمونم

یه ساعت بیشتره منتظریم هنوز نیومده هوووفف

بابا الان خیلی از مشاغل کارشون با بزقه کاش حداقل بگن کی قطع میکنن مردم برنامه شونو تنظیم کنن

یک کلیپ دیدم اینستا یکی تماس گرفت با اداره برق 

کلی تشکر کرد از خدماتشون بعد اونی که از اداره بود 

با کلی ذوق گفت شما از کجا تماس میگیرید 

گفت از عراق 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک کلیپ دیدم اینستا یکی تماس گرفت با اداره برق کلی تشکر کرد از خدماتشون بعد اونی که از اداره بود با ...

بخدا انصاف نیس

کلی از کارام عقب افتادم مطمعنم هزارتا ادم مثل من هستن

حداقل کاری که میتونن بکنن اینه یه برنامه قطعی بدن و یا از قبل اطلاع بدن

خدارو هزار مرتبه شکر چیز واجبی بعد اینجا تنظیم نکرده بودم که به فنا رفتع بود الان

یک کلیپ دیدم اینستا یکی تماس گرفت با اداره برق کلی تشکر کرد از خدماتشون بعد اونی که از اداره بود با ...

منم یه کلیپ دیدم 

زنگ میزد به اداره برق میگفت میدونین دمای هوا چند درجست 

اداره برق هم گفت نه اونم گفت پس غلط میکنین هی برق میبرید 😂😂

منم میخواستم همینکار کنم که اداره برق یک ساعت تو صف بودم نوبت من که رسید قطع کردن😐😐😐

بخدا انصاف نیسکلی از کارام عقب افتادم مطمعنم هزارتا ادم مثل من هستنحداقل کاری که میتونن بکنن اینه یه ...

متأسفانه انگار قرار نیست نظمی در امورات برقرار بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
منم یه کلیپ دیدم زنگ میزد به اداره برق میگفت میدونین دمای هوا چند درجست اداره برق هم گفت نه اونم گفت ...

😂 بخدا حق میگن اما گوش شنوا نیست 

شب مردم در حال خرید هستند کل خیابون خاموش کلی مشتری تو مغازه ها 

یا طرف میخواد مغازش ببنده یا باز کنه  ریموت کار نمیکنه 

اوضاغ نابسامانی هست 

یه هفته شهر دیگه بودیم قطعی برق نداشت ولی به محض برگشتن به شهرمون روزی یک ساعت ونیم برقا میره جریان چیه چرا فرق میذارن؟

بعدم جالبه هرهفته برای شوهرم اینترنت رایگان هدیه میدن بخاطر مصرف بهینه میخوام از وسط نصفشون کنم گرماشو ما میکشیم نتش رو به یکی دیگه میدن

😂 بخدا حق میگن اما گوش شنوا نیست شب مردم در حال خرید هستند کل خیابون خاموش کلی مشتری تو مغازه ها یا ...

دقیقا منم دوستم بیرون بودیم توی بازار بعد یهو همه جا تاریک شد😐😂

عصر هم بیرون رفتم نصف مغازه ها یا داشتن با زنجیر در باز میکردن یا نشسته بودن دم در مغازه شون تا برق بیاد

دقیقا منم دوستم بیرون بودیم توی بازار بعد یهو همه جا تاریک شد😐😂عصر هم بیرون رفتم نصف مغازه ها یا د ...

👌لعن خدا بر باعث بانیش که آرامش از مردم گرفته شده