2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست دارم ببینم کسایی که شوهراشون مشکل دارن رفتن پیشش اخه من احتمالا باید ای وی اف شم  میخاست ...

منم برا هفته بعد دکتر معین بهم نوبت داده

تو سایت بهم دکتر اقصی, دکتر اکبر فاضلی و و دکتر معین رو معرفی کردن

ظاهرا با 2 تا سقط , منم جز IVF راهی ندارم.

البته همسرم مشکلی نداره

اینجور تاپیکها که خانمها تجربه های خودشون یا نزدیکانشونو بزارن برای افزایش اطلاعات منم خیلی خوبه

ببخشید علت سقط هات مشخص نشده چین

اسم سایت "نی نی سایته" ولی ظاهرا تاپیکهای خیانت و حرفهای مادر شوهر توش داغتره 

کمن کسانی که رغبت کنن تو  تاپیکها رو بخونن

از طرفی اعضایی که خونه دارن بیشتراشون ظهر به بعد میان

والا بهم گفتن بخاطر فیبرومته که در اوردمش

ذخیره تخمکم هم پایینه

اینم آدرسشه👇👇

اسم سایت "نی نی سایته" ولی ظاهرا تاپیکهای خیانت و حرفهای مادر شوهر توش داغتره  کمن کسانی که رغ ...

دقیقا 

خیانت و ....زیاد تره

انشالله بزودی جواب بگیری

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.

سلام عزيزم من دو سأله مريض دكتر اقصي هستم ابشون فقط در زمينه نازايي فعاليت دارن و دكتر خيلي خوبي هستن من خودم پارسال پيش ابشون عمل فيبروم انجام دادم و سه ماه ديگه بايد اي وي اف بشم من هم خودم هم همسرم مشكل داريم 

ما قبل اينكه بريم پيش أقصي رفتيم پيش صاحب كشاف همسرم واريكوسل شو عمل كرد ولي وقتي رفتيم پيش اقصي كلي دعوامون كرد كه چرا واريكوسل عمل كردين چون عمل بي فايده ايي

باور كن من چندين نفور ديدم كه از كشورهي ديگه مثل انگليس ألمان عراق هند كه أومدم پيش اين دكتر و جواب گرفتن حتي هفته قبل كه مطبش بودم يه خانم أومده بوده كه سه بار توي رويان ميكرو كرده بود ولي منفي شده بود گفت بار اخر اقصي رو بهم معرفي كردن و ميكروم كرد و الان باردارن با خيال راحت برو پيشش و مطمئن باش انشاالله با كمك خدا حتما موفق ميش 

من رو هم دعا كن عزيزم

خدا جونم هزاران بار شکرگزارم بابت معجزت لطفا سالم بذارش تو بغلم  الهم صلی علی محمد و ال محمد