2789
سلام عزيزم من دو سأله مريض دكتر اقصي هستم ابشون فقط در زمينه نازايي فعاليت دارن و دكتر خيلي خوبي هست ...

مرسی قند عسل 

منم شوهرم عمل کرد 

اگه برم‌پیشش میگم نکنه کلا بفرستمون یه دکتر دیگه 

چون شوهرم مشکل داره

اگه نیاز به ای وی اف شد خودش ای وی اف میکنه

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم نه جايي نميفرسته 

خودش اي وي اف انجام ميده

به همسر من فقط قرص تقويتي پروفرتيل و يه دوره كلومفين داد و گفت تا زماني كه من باردار بشم شوهرم بايد تقويتي بخوره 

خدا جونم هزاران بار شکرگزارم بابت معجزت لطفا سالم بذارش تو بغلم  الهم صلی علی محمد و ال محمد
عزيزم نه جايي نميفرسته  خودش اي وي اف انجام ميده به همسر من فقط قرص تقويتي پروفرتيل و يه دوره ...

مرسی قند عسل جووون که جواب میدی 

اخه شنیدم میگن اگه مرد مشکل داسته باشه میفرسته دکتر دیگه

والا من ۱۰ ساله ازدواج کردم 

از دکترای شهر خودمون که خیری ندیدم

الانم دارو مصرف میکنه ولی بیفایده 

حالا میحام‌ این مسیر زیاد بیام تهران 

خاستم مطمن شم خود دکتر اقصی درمانمون میکنه 

جایی نفرسته شوهرمو 

حالا که گفتی خیالم راحت شد 

الان به شوهر شما دارو داده؟؟

ای وی اف واستون ننوشته؟؟

اتفاقا منم تهران نيستم 

ببين خودتم شوهرتو تقويت كن بهش معجون كه شامل موز خرما عسل چهار مغزه بده بخوره چايي هاشو توش زنجبيل و دارچين بريز  بهش عرق كاسني بده اينا خيلي خوبه

من قرار بود ماه به داروهاي اي وي اف رو شروع كنم ولي متاسفانه متوجه شدم كيست اندومتريوز دارم واسه همين اي وي افم سه ماه عقب افتاد 

راستي نوبت گرفتي؟ 

خدا جونم هزاران بار شکرگزارم بابت معجزت لطفا سالم بذارش تو بغلم  الهم صلی علی محمد و ال محمد
اتفاقا منم تهران نيستم  ببين خودتم شوهرتو تقويت كن بهش معجون كه شامل موز خرما عسل چهار مغزه بد ...

اره عزیزم نوبت گرفتم 

برا ۷ آذر نوبت دادم 

البته بار اول كه ميري خود دكتر اقصي ويزيت نميكنه و دكتر أنصاري ويزيت ميكنه بهد كلي ازمايش بهت ميده وقتي جواب ازمايشهارو گرفتي بعد دكتر اقصي ميبينتت

مرسي گلم انشاالله شما هم نتيجه بگيري

نه فك كنم جنين شناس اين كارو ميكنه ولي  انتقال خودش انجام ميده

هزينه ازمايشا چون ازمايشگاه سعيد ميفرسته طرف قرارداد هربيمه ايي نيست مثلا من تأمين اجتماعي بودم قبول نكردم هزينه ازمايشامون حول و حوش پانصد شد شما يه تؤمن با خودتون ببريد