2777
2789

همه ی زندگیا مشکل داره نمیدونم شاید فقط دوروبر من همچین آدماییه..خداروشکر تلاش کردم ماشین خریدم میگن از شوهرش گرفته..مرخصی زایمانم میگن خوش بحالت بیکار نشستی پول هم‌میگیری!!!..بچمو شیر میدم خودم اونایی که شیرخشک میدن میگن چقدر زشت شده سینه هات شیرخشک بده..بچه ام‌وزن خوب گرفته میگن چرا زیاد بهش شیر دادی این مشکل اضافه وزن پیدا میکنه بزرگتر شه..شوهرم خیلییی هوامو داره تو‌جمع اینقدر دستش انداختن که زن ذلیلی بدبخت بعدم بهش میخندن که بعد از نه سال برگشته به من میگه من که همیشه بله قربان گو بودم پس تو نباید شاکی باشی ازم!…بخدا اینا چیزای ساده ای هستن که همهههه تو زندگیشون دارن..خنده داره بخدا حسودی به اینجور چیزای ساده..ولی آدمای دوروبر ما اینا واسشون آرزو هس انگار!!میدونم مسخره اس ولی جدیدا به این نتیجه رسیدم..ینی با هررر زوجی خواستیم دوست شیم اینقدر انرژی بد داده که بیزاز شدم از رابطه با آدما..پس با کی برم و بیام؟!!!جدیدا شوهرمم داره اخلاقش عوض میشه خیلییی رو‌مخش رفتن اینجوری باید با همه قطع ارتباط کنم

ماکه با هیچ دوستی رفت وامد نداریم..ارامش میخای روابطت را محدود کن..اغلب ادمهای دور وبرمون سمی هستن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حق دارن اصلا طبیعی نیس شوهر بله قربان گو باشه مگه خودش عقل ل نداره

اون خودشو اینجوری‌میدونه از بس بهش گفتن هر چی زنت میگه میگی باشه در حالی که تو زندگی خیلی بالا پایین داشتیم

اون خودشو اینجوری‌میدونه از بس بهش گفتن هر چی زنت میگه میگی باشه در حالی که تو زندگی خیلی بالا پایین ...

خب نباید این طوری باشه خودش عقل داره داری سردش می کنی اختیاری ازش گرفتی اون باید اقتدارش حفظ شه

عقده دارن سرشون تو باسن مردمه تا روزگار بگذرونن. احتمالا اونجا تغذبه میکنن گشنه ها.

هوووفففف عصبی شدم..باورم‌نمیشه دخترخاله هام که اینقدر باهاشون خوب بودن به یکی از خاله هام گفتن این دروغ میگه شوهرش براش ماشین خریده😐😐وای خدا چقدر مردم بیکارن