2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 23 پست
راستش توان مالی خیلی مهمه من پسرم ۸سالشه توان ماای دارم ولی اصلا نمیخواستم دومی حوصله بچه ندارم ولی ...

حرف شما درسته خدا حفظشون کنه برات🧿

ولی خواهر برادرای الان که برای بیست سی سال پیشن یه خورده با هم خوبن و محبت دارن بیست سال دیگه نسل این بچه ها خواهر برادر فکر نمیکنم به دلسوزی الان باشه الانم خیلی از خواهر برادرا به خون هم تشنه ان با هم نمیسازن

فقط مستاجری ملاک نیست  شرایط دیگه هم مهم اینکه الان مخارج زندگی برمیاید یا نه درامد ش خوبه؟ از مخارج ی بچه دیگهبر میای؟؟ والا نصف مردم اجاره نشینن نمیشه الان. باید شما و شوهرت طبق زندگی تون تصمیم بگیرید

اگ میخوای بچه بیاری ب نظرم الان بیار سنت ک بالا بره اصلا حوصله برات نمیونه خیلی سخت بچه داری سن بالا 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچکس را ندیدم که دو تا داشته باشه و ناراضی باشه

اتفاقا همه میگن خوبه.. حداقلش تو بچگی نیاز عاطفیشو‌ن بر طرف میشه

من بچم 2 سالشه جرات ندارم جایی برم تا یه بچه میبینه میچسبه بهش و گریه میکنه ولی واقعا شرایط داشتن دومی را ندارم چون شاغلم و این بچمم مادرشوهرم نگه میداره😓😓تازه با شوهرمم کلی مشکل دارم ولی واقعا دلم واسه دخترم میسوزه این نیاز ساده را نمیتونم براش فراهم کنم😭😭😭

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
حرف شما درسته خدا حفظشون کنه برات🧿 ولی خواهر برادرای الان که برای بیست سی سال پیشن یه خورده با هم خ ...

من 4 تا داداش دارم خواهر ندارم جونم براشون میره اونا هم هر وقت ک لازم شون داشته باشن کمکم هستن. . بستگی داره پدر مادر چطور بچهاشون تربیت کنن ک ی پسر فک کنه میتونه ب خواهرش زور بگ و حقش بخوره. 

حرف شما درسته خدا حفظشون کنه برات🧿 ولی خواهر برادرای الان که برای بیست سی سال پیشن یه خورده با هم خ ...

شما میخوای بهترین چیزها را واسه بچت فراهم کنی الان نیاز بچت به داشتن خواهر و برادره... 

آینده هم مشخص نیست شاید کمک دست هم شدن، شاید باهم خیلی خوب بودن

شما چه میدونی چی قراره پیش بیاد دور از جون افتاده شدی یکی نیست کمک دخترت باشه واسش سخت میگذره

بازم بیشتر فکر کن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من 4 تا داداش دارم خواهر ندارم جونم براشون میره اونا هم هر وقت ک لازم شون داشته باشن کمکم هستن. . بس ...

خدا برا هم نگهتون داره

بارداری و بچه دوم شده یه معضل بزرگ برام نمیدونم چطور میتونم تصمیم بگیرم خیلی میترسم😔

خدا برا هم نگهتون دارهبارداری و بچه دوم شده یه معضل بزرگ برام نمیدونم چطور میتونم تصمیم بگیرم خیلی م ...

هر وقت خودت به این حس رسیدی دوست داری بچه دار بشی بیار. چون بارداری و شیردهی سختی داره باید با ذوق برای بچه دار شدن بری والا خدایی نکرده افسردگی میگیری

بچه دوم طفلی چقد کم خرج. همه سیسمونی بچه اول براش میمونه😂 به نظرم تنهایی خوب نیست  بالاخره هیچ دوستی نمیتونه جای خانواده بگیره. اونقد دلسوز باشه

آره قبول دارم حرفتو ولی خب برای من توفیق اجباری شد و دیگه حس نمیکنم که من کم گذاشتم