2777
2789

بچه ها کسی هست شرایطش مثل من باشه دانشجو ترم ۴ پرستاری ام میخوام کنکور سال بعد شرکت کردم 

راستش با دیدن رتبه های دیروز خیلی ناامید شدم کسایی که تلاش کرده بودن نتیجه نگرفته بودن کسی که انتظار پزشکی داشته الان باید بره پرستاری خب سال دیگه ام قطعا شرایط همینه شایدم بدتر 

به نظرتون دو سال دیگه بخونم درسم تموم شه اون موقع کنکور بدم یا واسه سال بعد تلاش کنم؟؟؟

اگر اونقدر به هدفت اعتقاد داری و پاش هستی همین امروز شروع کن اگر نه برو همون رشته خودتو جای کس دیگه رو نگیر ❤️

می‌دونی چرا اینو میگم؟ چون کسی که دنبال چیزی باشه شرایط براش مهم نیست . 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اونقدر به هدفت اعتقاد داری و پاش هستی همین امروز شروع کن اگر نه برو همون رشته خودتو جای کس دیگه ...

من کلی برنامه ریزی کردم کتابامو اماده کردم ولی دیروز یهو فرو ریختم رتبه ها دو برابر شده کسی جواب زحمتاشو نگرفته متاسفانه

من کلی برنامه ریزی کردم کتابامو اماده کردم ولی دیروز یهو فرو ریختم رتبه ها دو برابر شده کسی جواب زحم ...

فداسرت . 

تو تلاشت رو تا پای جون بکن  باقیشو بسپر یه خدا

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من کلی برنامه ریزی کردم کتابامو اماده کردم ولی دیروز یهو فرو ریختم رتبه ها دو برابر شده کسی جواب زحم ...

امسال افتضاح بود عزیزم🤦با تراز مشابه پارسال رتبه دو برابر تقریبا

میخواین مرخصی بگیرن یا همراه دانشگاه بخونین؟؟شما که شرایط دانشگاه رو دیدین به نظرت میشه همراه دانشگاه برای کنکور خوند؟؟؟

امسال افتضاح بود عزیزم🤦با تراز مشابه پارسال رتبه دو برابر تقریبامیخواین مرخصی بگیرن یا همراه دانشگا ...

من میخوام همراه دانشگاه بخونم 

بستگی به رشتت داره اگه خوابگاه باشی واقعا نمیشه سخته ولی اگه خونه باشی اره میشه 

من شاید ترم بهمن مرخصی بگیرم که امتحان نهایی ها با امتحانات دانشگاه تداخل نداشته باشه 

البته هنوز قطعی تصمیم نگرفتم میگم شاید تا دو سال دیگه که درسم تموم شه این مصوبه نا عادلانه هم لغو بشه

من میخوام همراه دانشگاه بخونم بستگی به رشتت داره اگه خوابگاه باشی واقعا نمیشه سخته ولی اگه خونه باشی ...

احتمال زیاد پرستاری یا نهایتا اتاق عمل شهر خودم قبول بشم ولی اصلا دوست ندارم برم پیرا💔همش توی فکرم که کنکور بدم توی دوران دانشجویی نمیدونم شدنیه یانه.

خدا کنه لغو شه.این تغییرات کنکور هم فشار روانیش خیلی بالاست هم حق خیلیا رو امسال ضایع کرد🥲

احتمال زیاد پرستاری یا نهایتا اتاق عمل شهر خودم قبول بشم ولی اصلا دوست ندارم برم پیرا💔همش توی فکرم ...

ببین اره شدنیه تو دانشگاه ما خیلیا مرخصی گرفتن حتی بعضیا کلا سر کلاس دانشگاه داشتن تست زیست میزدن 

منم فیزیو دوس دارم 

ولی یه قضیه دیگه ام هست امسال قانون جدید انصراف از دانشگاه باید جریمه بدی جریمشم سنگینه