2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاح و مداد مه لقا عزیزه خیلی هم نچرال و خوشگل و طبیعی 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اصلاح و مداد مه لقا عزیزه خیلی هم نچرال و خوشگل و طبیعی

یعنی ابروهای خودشو اصلاح کرده مداد زده ؟ 

من ابروهای خودم نچرالع میخواستم اینجوری کنم نمی‌دونستم چیکار کنم 😂🙂

کاربری قدیمی هستم کاربری قبلیم ترکید تازه عضو شدم🤲🏻❤️
سایه ابرو زده جاهای خالیشو پر کرده

یه سوال من ابرو هامو اصلاح کنم رنگش نچرالع میتونم هر رنگ مدادی بگیرم ؟ یا حتما باید ابرو هامو رنگ کنم 

یه سوال من ابرو هامو اصلاح کنم رنگش نچرالع میتونم هر رنگ مدادی بگیرم ؟ یا حتما باید ابرو هامو رنگ کن ...

به نظر من رنگی به ابروت نزدیکه بگیر مثلا یه کوچولو روشن تر از ابروت. فقطم جاهای خالی رو پر کن روی خود موهای ابروت مداد نکش که ریزش پیدا میکنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

به نظر من رنگی به ابروت نزدیکه بگیر مثلا یه کوچولو روشن تر از ابروت. فقطم جاهای خالی رو پر کن روی خو ...

مرسی قشنگ من 

بعد اگه بخوام رنگ کنم چه رنگی بگیرم من موهام قهوه ای خیلی تیرس می‌خوام یکم موهامو روشن کنم 

به نظر من رنگی به ابروت نزدیکه بگیر مثلا یه کوچولو روشن تر از ابروت. فقطم جاهای خالی رو پر کن روی خو ...

چشامم سبز عسلیه

ابروش طبیعی هست خط ننداخته فقط دورش هم با قلم نازک طراحی کرده

الان من ابروهای نچرالع می‌خوام اصلاح کنم چی بگم به آرایشگر که اینجوری اصلاح کنه 😑