2777
2789
عنوان

دیروز جون زن داداشم رو نجات دادم

688 بازدید | 37 پست

دیروز صبح رفته بودن خونه زن داداشم بچه کوچیک داره منم بچشمو بزارم پیش برادر زادم، زن دادشم توی آشپز خونه بود من رفتم که حیاط رو تمیز کنم بعدش که حیاط رو تمیز کردم اومدم خونه که دیدم زن داداشم بیهوش افتاده روی زمین نفس نمیکشه 😱😭 اما قلبش میزنه صورتش کبود شده بود خیلیییییییی ترسیدم متوجه شدم که اینا نشانه خفگیه خفه شده😭 بعد منم سریع به پهلو خوابوندمش پنج ضربه زدم به وسط کتفش بعد زیر سینش رو به بالا فشار دادم بعدسرشو به سمت بالا بردم دهنشو باز کردم با انگشتم توی دهنشو گشتم سعی کردم که عامل انسداد راه هوایی رو خارج کنم با انگشتم هسته میوه رو حس کردم اما ترسیدم که بدتر بره داخل ریسک نکردم سعی کردم که حداقل کمی بتونم اکسیژن رسانی کنم تا ایست قلبی نکنه مشکل قلبی هم داره😳 سریع تنفس دهان به دهان رو شروع کردم قبلش با انگشتم کمی راه هوایی رو باز کردم 3 بار بهش تنفس دادم بعدش سریع زنگ زدم به 115 گفتن نیم ساعت دیگه میرسیم😨😵 آخه نیم ساعت که خیلی دیره میشه من گفتم که دیگه فایده نداره صندلی رو آوردم بلندش کردم وزن خودم رو روی خودش انداختم روی لبه صندلی دیدم که هسته اومد توی دهنش همونطور دست کردم درش آوردم بعدش دوباره تنفس دادم تا تنفسش برگشت منم منتظر موندم تا اورژانس بیاد که دیدم یواش یواش داره به هوش میاد کمی هوشیار بود بعدش اومدن بردنش بیمارستان 😭😭😭😭 خیلی واجبه آدم کمک های اولیه رو بلد باشه خیلی مهمه لطفا جدی بگیرید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
عنوانو دیدم : منت میزاری؟

بیچاره داره از ضرورت کمکهای اولیه میگه😕

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!