تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 عنوان مهمونی 48 بازدید | 4 پست خانما من وهمسر م یکساله باخانواده ها قطع رابطه ایم البته همسرم بهانه کرد باخانواده من قطع ارتباط کرد منم دیگه رفت وآمد ندارم الان همسرم رفته خانوادشو وخالشو دعوت کرده فردا شام بدون هماهنگی بامن رفتار درست چیه واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید 1403/06/10 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5399 مهمون حبیب خداست..شما درست پذیرایی کنانشالله همین موضوع باعث بشه دوباره روابط شما و خانوادتون هم درست بشه🤲🏻با مردا هرچی لجبازی کنی، این تویی ک شکست میخوری.. اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 مهمون حبیب خداست..شما درست پذیرایی کنانشالله همین موضوع باعث بشه دوباره روابط شما و خانوادتون هم درس ... درسته ولی خیلی زورمه واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
پودرنارگیل عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 16358 درسته ولی خیلی زورمه به نظر من از لحظه اول تا آخر لبخند نزنپذیرایی کن اما کاملا بی تفاوت لبخند نزن و گرم نباش
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5399 درسته ولی خیلی زورمه میفهممهممون تو این موقعیت بودیمولی هرچی الان با خشونت و تلافی جویانه برخورد کنی، وضعیت رو بدتر کردی و پای خانواده هارم میکشی وسط و احترام ها از بین میرهحیفهشما بزرگی کن اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁