2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

134 بازدید | 18 پست

امروز به خاطر کنکور حرف هایی شنیدم که واقعا حقم نبود

و فقط سکوت کردم 

امیدوارم خدا حواسش خیلی بهم باشه و امیدوارم بتونم به خودش نسپرم و بتونم عمیقا ببخشم با اینکه سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا خیلی سخته حرف هایی که حقت نیست بشنوی

از دیشب همه فامیل تلفن میکنن فقط دارم زجه میزنم

به خدا این حقمون نبود به خدا نتیجه زحمتمون نگرفیتیم

من یمخوام پشت بمونم وگرنه تا اخر عمر مدیون خودم میشم😔

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

خانواده ام

به خانواده ات از طرف من بگو ناشکری نکنند پسر من به خاطر فشار کنکور از تابستان پارسال دچار مشکل حاد روحی شده الان و هم الانه حالش خوب نشده با اون وضع روحی بد کنکور داد من فقط دعا میکنم یه بار خنده اش را از ته دل ببینم .دارو هر روز یه روان پزشک هیچی حالش را خوب نمیکنه . درس تمام زندگی نیست

خدایا شکرت

به خانواده ات از طرف من بگو ناشکری نکنند پسر من به خاطر فشار کنکور از تابستان پارسال دچار مشکل حاد ر ...

گوش نمیدن حتی اگه بگم

منم به خاطر استرس کنکور دارو میخورم

گوش نمیدن حتی اگه بگممنم به خاطر استرس کنکور دارو میخورم

چی میخورید ؟ آسنترا ؟ منگ نکرده شما را ؟پسرم منگ شده هیچی نمیشنوه تمرکزش خیلی اومده پایین . نمیشه بردید دانشگاه ازاد خلاص بشید

خدایا شکرت

چی میخورید ؟ آسنترا ؟ منگ نکرده شما را ؟پسرم منگ شده هیچی نمیشنوه تمرکزش خیلی اومده پایین . نمیشه بر ...

ایرانیش که میشه سرترالین میخورم به همراه دوتا قرص دیگه

نه منگ نشدم من

ایرانیش که میشه سرترالین میخورم به همراه دوتا قرص دیگهنه منگ نشدم من

اخه پس این بچه چش شده اصلا تمرکز نداره چند بار صداش میزنیم تا جواب میده اصلا هم حرف نمیزنه تو خونه همش هم بی قراره

خدایا شکرت