2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا؟😂😂😂

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

بچه های مترو ،چیزی نمیخری،فحش ناموسی میدن

😯

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

جدا از شوخی

خانمی به من گفت بهم کمک کن بچه دارم نون اورم یک نگاه به خودم کردم قد ۱۶۰ چهار تا استخون که چق چق صدا میده...یک نگاه به اون ۱۷۵ قد هیکلی مچ دستش قد دور ران من

بعد من باید برم سرکار اون گدایی

من بهش گقتم از هیکلت خجالت بکش برو کار کن

شروع کرد نفرین کردن🥴💩

⁦♥️⁩

یه پسر بچه ۱۲ساله گیر داد آدامس بگیرم گفتم نمیخوام وای ۵ دقیقه اصرار کرد گفتم دندون درد دارم گفت خب ...

🤦🏻‍♀️

ولی هم ناراحتم بهت توهین کرده  هم عصبانی از دست پسره هم خندم میگیره 😂😂😂

واقعیش واسه من پیش اومد

بهم گفت برای خودت

تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم

یکی دیگه هم بهش گفتم من آدامس نمیخورمممم بروووو گفت بیا اینو بخور خیلی گودزیلان🤣🤣🤣

ببین انگار رو آدامس خوردن تو حساسن همشون 🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز