2777
2789

نظر من اينه ادم محتاج و نيازمند به شدت ابرو داره و دلش نميخواد كسي فقرشو بفهمه براي همين شده دست فروشي كنه ولي گدايي نميكنه

متاسفانه من بهشون اعتماد ندارم توي مترو ك چند باري گداي كارتخواني ديدم، هر چند وقت ي بارم كه خبر پخش ميشه گدايي گرفتن كه تو ٤ ساعت ٦ تومن كار كرده و..

شوهرمم ي مدت وضعمون بد بود با موتور كار ميكرد ي روز ي گدا سوار كرده بود بعد يارو بهش گفته بود كه به تازگي تونسته خونه بخره و براي اين ك شوهرم بياره و ببرتش پول خوبي بهش بده 

حتي بچه هاشونم خيلي خيلي زرنگن 

ميرن دم مسجدايي كه مراسم عزا برگزار ميشه و هر كسي مياد بيرون ميگن خاله عمو ( پك عزا كه توش موز و ابميوه و اينجور چيزا داره)  رو ميدي به من اكثرا هم از روي دلسوزي ميدن اما خودم به چشم ديدم كه به قدري پك جمع كرده بود و توي كيسه زباله بزرگ مشكي ريخته بود كه دو نفري از زيرش به زور برش داشتن

متاسفانه اينده اينجور بچه ها خيلي خيلي بده و حاضر به پيدا كردن كار ابرومند نميشن و همه چيزو مفتكي ميخوان با همين حس ترحم خريدن

بار ها شاهد بودم كه توي فروشگاه بالاشهر( كه خودم كار ميكردم اونجا)  بچه ميره به مردم ميگه برام مواد غذايي بخرين و طرف هم ميخره بعد اينقد طرف براش خريد كرد كه نميتونس ببره و زنگ زد باباش بياد دنبالش و بابائه با يه ماشين دنا صفر كيلومتر اومد بچه رو با بارش برد،،، معتادا هم كه ميگن پوشك براي بچم بخرين 😅

خب ديد مردم عوض ميشه بعد نيازمند واقعي اين وسطا گم ميشه

در صورتي كه وقتي به خيلي از نيازمنداي ابرو دار كمك ميشه ميرن دم خونه هاشون و وضعو از نزديك ميبينن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز