2777
2789
عنوان

خیلی گشنمه

161 بازدید | 14 پست

فک میکنم از صبح چی خوردم که نون و پنیر و چایی بعدم تخمه بعدم کباب با پلو بعدشم یه قوری چای بعدم املت زدم دو تا بستنی و یه بسته پفیلا و نصف یه خربزه و یه بطری هم لیموناد الان باز هم تخمه دارم میخورم اما اصن سیر نمیشم هنوزم به شدت گشنم

املت پیشیریرم گل بیرلیکده ییاغ 🫠

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم حامله ام واااای شدید گشنم میشه خسته شدم دیگه از اینقد غذا خوردن هنوز هفته پنجم ششمم دو کیلو اضافی کردم 😐

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
بیبره ده وار؟

وار😅 تن ماهی ایستسون اوناندا ووروم اورگیمیزی توتسون

من ی کم پیش کیک خوردم 

برا تولد خواهرم بود

شلیل و چوب شور و ....

الان دیگ گرسنم نیست زیاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منم حامله ام واااای شدید گشنم میشه خسته شدم دیگه از اینقد غذا خوردن هنوز هفته پنجم ششمم دو کیلو اضاف ...

دارکش اینجاس من حامله نیستم😂فک کنم من حامله بشم تنها چیزه که نمیخورم خود کره زمینه

دارکش اینجاس من حامله نیستم😂فک کنم من حامله بشم تنها چیزه که نمیخورم خود کره زمینه

😅🤩😅اگه  اقدامی هستی ایشالا به زودی مامان شی

به به کیک تولد😋

😍😍 جای شما خالی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥