2777
2789
عنوان

خیلی گشنمه

161 بازدید | 14 پست

فک میکنم از صبح چی خوردم که نون و پنیر و چایی بعدم تخمه بعدم کباب با پلو بعدشم یه قوری چای بعدم املت زدم دو تا بستنی و یه بسته پفیلا و نصف یه خربزه و یه بطری هم لیموناد الان باز هم تخمه دارم میخورم اما اصن سیر نمیشم هنوزم به شدت گشنم

املت پیشیریرم گل بیرلیکده ییاغ 🫠

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم حامله ام واااای شدید گشنم میشه خسته شدم دیگه از اینقد غذا خوردن هنوز هفته پنجم ششمم دو کیلو اضافی کردم 😐

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
بیبره ده وار؟

وار😅 تن ماهی ایستسون اوناندا ووروم اورگیمیزی توتسون

من ی کم پیش کیک خوردم 

برا تولد خواهرم بود

شلیل و چوب شور و ....

الان دیگ گرسنم نیست زیاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منم حامله ام واااای شدید گشنم میشه خسته شدم دیگه از اینقد غذا خوردن هنوز هفته پنجم ششمم دو کیلو اضاف ...

دارکش اینجاس من حامله نیستم😂فک کنم من حامله بشم تنها چیزه که نمیخورم خود کره زمینه

دارکش اینجاس من حامله نیستم😂فک کنم من حامله بشم تنها چیزه که نمیخورم خود کره زمینه

😅🤩😅اگه  اقدامی هستی ایشالا به زودی مامان شی

به به کیک تولد😋

😍😍 جای شما خالی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥