2789
عنوان

پوست لطیف😊😊

3103 بازدید | 35 پست

دوستای گلم بیایید تجربیات خوبتون رو دراختیار بگذارید بگید چه راهکار خوب و ارزان و طبیعی دارید که پوست صورت مث برگ گل لطیف و صاف باشه؟لطفا بدجنس نباشید بگید 😂

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عسل من عسل استفاده میکنم عالیه

عسل با چی مخلوط میکنی؟

با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚

اوكادو استفاده كن پوست شفاف ميشه و جوون ميمونه بعد ماسك طلايی ام خيلی خوبه ماسك سياهم حرف نداره

دلم برايه كودکی ام تنگ شده نه استرسی بود نه نگرانی نه غصه ای نه دلواپسی دردنيا.
ماساژ با گلاب    

چجوری

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

تو حموم حسابی که بخار به صورتم خورد و خیس شد پوستم

سفید آب میزنم ماساژ میدم

بعد شکر و آبلیمو میزنم روش 

چن مین میمونه روش بعد میشورم با آب سرد

و ماساژ یخ میدم 

میام بیرون 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚